iPhone 13 mini – yläkaiutin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Tärkeää

Jos iPhonessa on mmWave-antenni, noudata kohdan Yläkaiutin (mmWave-antenni) ohjeita.

mmWave-antenni

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 5,4-tuumainen korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• Nitriilikäsineet tai nukkaamattomat käsineet

• Nailontikku (musta tikku)

• SIM-kortin poistotyökalu

• Superruuvien vaihtopää

• Momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Momenttiruuvimeisseli (harmaa, 0,55 kgf/cm)

Varoitus

Linssien vahingoittumisen välttämiseksi älä koske TrueDepth-kamerakokoonpanoon tai sen lähellä oleviin osiin.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

2. Nosta 11 joustavan kaapelin päät pois liittimistä kuvassa näkyvässä järjestyksessä.

3. Irrota ristipäinen ruuvi emolevyn alapäästä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

4. Irrota superruuvi emolevyn yläpäästä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

5. Irrota kotelo korjausalustalta.

6. Työnnä paperiliitin tai SIM-kortin poistotyökalu SIM-kortin alustan vieressä olevaan reikään.

7. Paina SIM-kortin alusta ulos työntämällä paperiliitintä tai SIM-kortin poistotyökalua koteloa kohti. Irrota SIM-kortin alusta ja pidä se tallessa kokoamista varten.

8. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

9. Työnnä SIM-kortin alustan irrottaja takaisin alkuperäiselle paikalle kuvassa näytetyllä tavalla.

10. Kallista emolevyä (1, 2) mustan tikun litteällä päällä. Tartu emolevyyn sen reunoista ja irrota se kotelosta (3).

•  Varoitus

• Älä vahingoita Apple Payn joustavaa kaapelia, kun nostat emolevyn ulos kotelosta.

• Älä vahingoita emolevyä, kun irrotat sen kotelosta. Jos laite vaurioituu, vaihda iPhone.

11. Irrota ristipäinen ruuvi yläkaiuttimesta momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

12. Irrota superruuvi yläkaiuttimesta momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

13. Pue käsineet.

14. Nosta yläkaiutin pois kotelosta.

Kokoaminen

1. Pue käsineet.

2. Tarkista TrueDepth-kamera. Varmista, että TrueDepth-kameran yläreuna on kotelon reunan alla.

•  Varoitus: Jos TrueDepth-kamera on väärässä kohdassa, siirrä se oikeaan asentoon mustalla tikulla.

3. Kallista yläkaiutinta ja laske se paikalleen.

•  Varoitus: Varmista, että tiiviste on asennettu ylempään ilmareikään ja ettei tiiviste ole repeytynyt tai vahingoittunut. Jos tiiviste on vaurioitunut, vaihda yläkaiutin.

4. Kiinnitä uusi superruuvi (923-06675)  yläkaiuttimeen sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

5. Kiinnitä uusi ristipäinen ruuvi (923-06676)  yläkaiuttimeen harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

6. Kallista emolevyä ja laske se paikalleen.

•  Varoitus: Varmista, ettei mikään joustavista kaapeleista jää puristuksiin emolevyn alle.

7. Paina 11 joustavan kaapelin päät emolevyssä oleviin liittimiin kuvassa näytetyssä järjestyksessä.

8. Kiinnitä uusi superruuvi (923-06673)  emolevyyn sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

9. Kiinnitä uusi ristipäinen ruuvi (923-06676)  emolevyyn harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

10. Irrota kotelo korjausalustalta.

11. Paina SIM-kortin alusta takaisin kotelon sivussa olevaan aukkoon.

12. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

13. Asenna Taptic Engine  takaisin paikalleen.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: