Hvad kan jeg spørge Siri om?

Siri kan hjælpe dig med at gøre de ting, du gør hver dag – og på alle dine Apple-enheder. Du skal bare spørge.

Start med at få Siris opmærksomhed

På de fleste Apple-enheder kan du bruge Siri håndfri ved blot at starte din anmodning med "Hej Siri". Eller ved at trykke på en knap.

Bed nu Siri om...

Gør hverdagens opgaver nemmere med genveje

Tilgængeligheden af Siri samt funktioner og kommandoer varierer efter sprog og efter land og område. Læs om, hvilke Siri-funktioner der understøttes i dit land eller område.