Opdater til iOS 11

Med iOS 11 bliver din iPhone, iPad og iPod touch endnu mere kraftfuld, personlig og intelligent end nogensinde før. Sådan opdaterer du.

Hent opdateringen

Her kan du se, hvad du skal gøre for at opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 11.

Læs de komplette udgivelsesnoter for at få alt at vide om de nye funktioner og opdateringer.

Har du brug for hjælp?

Læs om, hvad du kan gøre, hvis du har brug for hjælp til at opdatere dine enheder.

Nyheder i iOS 11

Læs om alle de nye funktioner i iOS 11, som giver dig endnu flere muligheder på din iPhone, iPad eller iPod touch.