Opdater til iOS 12

Med iOS 12 bliver din iPhone, iPad og iPod touch endnu mere kraftfuld, personlig og intelligent end nogensinde før.

Hent opdateringen

Her kan du se, hvad du skal gøre for at opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 12.

Læs de komplette udgivelsesnoter for at få alt at vide om de nye funktioner og opdateringer.

Har du brug for hjælp?

Læs om, hvad du kan gøre, hvis du har brug for hjælp til at opdatere dine enheder.

Nyheder i iOS 12

Læs om alle de nye funktioner i iOS 12, som giver dig endnu flere muligheder på din iPhone, iPad eller iPod touch.