Velkommen til iOS

Opdag nye funktioner i iOS, som giver dig endnu flere muligheder på din iPhone, iPad og iPod touch.

Nyheder i iOS 10.3

Læs de komplette udgivelsesnoter for at få alt at vide om de nye funktioner og opdateringer i iOS 10.3.1.

Flere muligheder med iOS

Undersøg disse nye iOS-funktioner, der er designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan henter du opdateringen

Du kan nemt opdatere til den nyeste version af iOS direkte fra din iPhone, iPad eller iPod touch.