Velkommen til iOS 11

Læs om de nyeste funktioner i iOS, som giver dig endnu flere muligheder på din iPhone, iPad og iPod touch.

Nyheder i iOS 11

Opdag App Store

I den redesignede App Store får du hjælp til at opdage og finde nye apps og spil, du vil elske. Du kan nu se historier fra eksperter hver dag, nøje udvalgte lister, nyttige tips m.m.

Tilpas kontrolcenteret

Via kontrolcenteret kan du hurtigt tage billeder, tænde lyset, styre dit Apple TV og meget mere. Du kan også tilpasse kontrolcenteret, så du får øjeblikkelig adgang til de ting, du gør mest.

Læs mere om alle de nye funktioner, der findes i iOS 11

Læs de komplette udgivelsesnoter for at få alt at vide om de nye funktioner og opdateringer.

Opdater til iOS 11

iOS 11 gør din iPhone, iPad og iPod touch endnu mere kraftfuld, personlig og intelligent end nogensinde før.