Opdater til iOS 10

iOS 10 tilføjer nye funktioner, så du kan gøre endnu mere med din iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan henter du opdateringen

Når du har taget en sikkerhedskopi, kan du opdatere dine enheder trådløst eller via iTunes.

Har du brug for hjælp?

Læs om, hvad du kan gøre, hvis du har brug for hjælp til at opdatere dine enheder.

Nyheder i iOS 10

iOS 10 er vores største udgivelse hidtil. Den er fuld af nye funktioner, så du nemt kan udtrykke dig og få endnu større glæde af din enhed.