Velkommen til iOS

Læs om de nyeste funktioner i iOS, som giver dig endnu flere muligheder på din iPhone, iPad og iPod touch.

Gør dig klar til iOS 12

iOS 12 gør din iPhone og iPad endnu mere kraftfuld, personlig og intelligent end nogensinde før. Før du opdaterer din enhed, skal du gøre følgende.

Opdater til iOS 11.4

I iOS 11.4 introduceres nye AirPlay-funktioner, der hjælper dig med at betjene dit lydsystem i hjemmet.

Læs om, hvordan du kan opdatere til den nyeste version af iOS.
Læs de komplette udgivelsesnoter for at få alt at vide om de nye funktioner og opdateringer.