Identificer din Mac Studio-model

Brug disse oplysninger til at finde ud af, hvordan du identificerer din Mac Studio.

Din Mac har adskillige værktøjer, der kan hjælpe dig med at identificere den. Det mest enkle værktøj er Om denne Mac, som du finder ved at vælge Om denne Mac i Apple-menuen  i øverste venstre hjørne af skærmen. Det andet værktøj er appen Oplysninger om system. Læs mere om, hvordan du bruger disse værktøjer til at identificere din Mac.

Hvis du ikke har din Mac hos dig, eller hvis den ikke vil starte, kan du i stedet bruge en af følgende løsninger:

• Find det serienummer, der er trykt på undersiden af din Mac i nærheden af certificeringerne. Serienummeret findes også på den originale emballage ved siden af stregkoden. Du kan derefter indtaste dette serienummer på siden Tjek dækning eller siden med tekniske specifikationer for at finde din model.

• Den originale emballage indeholder muligvis også et Apple-produktnummer, f.eks. MGEM2xx/A (hvor "xx" er en variabel, der afhænger af land eller område). Du kan matche Apple-produktnummeret med et på listen nedenfor for at finde din model.

new-mac-id-2022

Mac Studio (2023)

Chip: M2 Max

Porte på forsiden: To USB-C-porte

Model-id: Mac14,13

Nyeste kompatible operativsystem: macOS Sonoma

Produktnummer: MQH73xx/A

Tekniske specifikationer: Mac Studio (2023)

Brugerhåndbog: Mac Studio (2023)

new-mac-id-2022

Mac Studio (2023)

Chip: M2 Ultra

Porte på forsiden: To Thunderbolt 4-porte

Model-id: Mac14,14

Nyeste kompatible operativsystem: macOS Sonoma

Produktnummer: MQH63xx/A

Tekniske specifikationer: Mac Studio (2023)

Brugerhåndbog: Mac Studio (2023)

new-mac-id-2022

Mac Studio (2022)

Chip: M1 Max

Porte på forsiden: To USB-C-porte

Model-id: Mac13,1

Nyeste kompatible operativsystem: macOS Sonoma

Produktnummer: MJMV2xx/a

Tekniske specifikationer: Mac Studio (2022)

Brugerhåndbog: Mac Studio (2022)

new-mac-id-2022

Mac Studio (2022)

Chip: M1 Ultra

Porte på forsiden: To Thunderbolt 4-porte

Model-id: Mac13,2

Nyeste kompatible operativsystem: macOS Sonoma

Produktnummer: MJMW3xx/a

Tekniske specifikationer: Mac Studio (2022)

Brugerhåndbog: Mac Studio (2022)