Mac Studio (2022) - Tekniske specifikationer

Lanceringsår: 2022

Identificer din Mac Studio-model

Finish

• Sølv

Chip

Apple M1 Max-chip

• 10-core CPU med otte højtydende kerner og to effek­tivitetskerner

• 24-core GPU

• 16-core Neural Engine

• 400 GB/s hukommelses­båndbredde

• Medieenhed

• Hardware-accelereret H.264, HEVC, ProRes og ProRes RAW

• Enhed til videoafkodning

• To enheder til videokodning

• To enheder til ProRes-kodning og ‑afkodning

• Kan kon­figureres til:

• M1 Max med 10-core CPU, 32-core GPU og 16-core Neural Engine

Apple M1 Ultra-chip

• 20-core CPU med 16 højtydende kerner og fire effek­tivitetskerner

• 48-core GPU

• 32-core Neural Engine

• 800 GB/s hukommelses­båndbredde

• Medieenhed

• Hardware-accelereret H.264, HEVC, ProRes og ProRes RAW

• To enheder til videoafkodning

• Fire enheder til videokodning

• Fire enheder til ProRes-kodning og ‑afkodning

• Kan kon­figureres til:

• M1 Ultra med 20-core CPU, 64-core GPU og 32-core Neural Engine

Hukommelse

Apple M1 Max-chip

• 32 GB samlet hukommelse

• Kan kon­figureres til 64 GB

Apple M1 Ultra-chip

• 64 GB samlet hukommelse

• Kan kon­figureres til 128 GB

Lagerplads1

Apple M1 Max-chip

• 512 GB SSD

• Kan kon­figureres til 1 TB, 2 TB, 4 TB eller 8 TB

Apple M1 Ultra-chip

• 1 TB SSD

• Kan kon­figureres til 2 TB, 4 TB eller 8 TB

Video­understøttelse

Understøtter op til fem skærme sam­tidigt:

• Understøttelse af op til fire Pro Display XDR-skærme (6K-opløsning ved 60 Hz og over en milliard farver) via USB‑C og en 4K-skærm (4K-opløsning ved 60 Hz og over en milliard farver) via HDMI

Thunderbolt 4-udgang til digital video under­støtter

• Original DisplayPort-udgang via USB‑C

• Thunderbolt 2, DVI og VGA understøttet via mellemstik (sælges separat)

HDMI-video­udgang

• Understøtter én skærm med op til 4K-opløsning ved 60 Hz

• DVI-tilslutning via HDMI til DVI-mellemstik (sælges separat)

Lyd

• Indbygget højttaler

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner med avanceret understøttelse af hoved­telefoner med høj impedans

• HDMI-port under­støtter udgående lyd med flere kanaler

Tilslutning og udvidelse

No alt supplied for Image
No alt supplied for Image
  • Fire Thunderbolt 4-porte, som under­støtter:

• Thunderbolt 4 (op til 40 Gb/s)

• DisplayPort

• USB 4 (op til 40 Gb/s)

• USB 3.1, 2. generation (op til 10 Gb/s)

• To USB‑A-porte (op til 5 Gb/s)

• HDMI-port

• 10 Gb Ethernet

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner

• På forsiden (M1 Max):

• To USB‑C-porte (op til 10 Gb/s)

• SDXC-kortplads (UHS‑II)

• På forsiden (M1 Ultra):

• To Thunderbolt 4-porte (op til 40 Gb/s)

• SDXC-kortplads (UHS‑II)

Kommunikation

Wi‑Fi

• Trådløst 802.11ax Wi‑Fi 6-netværk

• IEEE 802.11a/b/g/n/ac-kompatibel

Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 5.0-tekno­logi

Ethernet

• 10 Gb Ethernet (Nbase-T Ethernet under­støtter 1 Gb, 2,5 Gb, 5 Gb og 10 Gb Ethernet via RJ‑45-stik)

Størrelse og vægt

• Højde: 9,5 cm

• Bredde: 19,7 cm

• Dybde: 19,7 cm

• Vægt (M1 Max): 2,7 kg2

• Vægt (M1 Ultra): 3,6 kg2

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Strømforbrug (maks.): 370 W

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -40 til 47 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 5000 m

I æsken

• Mac Studio

• Strømkabel

Styresystem

macOS

macOS er verdens mest avan­cerede computer­styresystem. macOS Ventura binder hverdagen sammen og gør alle de ting, du gør mest på din Mac, endnu bedre.

Læs mere om det nyeste operativsystem

Brugerhåndbog til macOS

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye Mac Studio. Takket være de ind­byg­gede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting.

Læs mere om Tilgænge­lighed

Funktionerne er bl.a.:

• Stemmekontrol

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

Ind­byg­gede apps3

• App Store

• Bøger

• Kalender

• Kontakter

• FaceTime

• Find

• GarageBand

• Hjem

• iMovie

• Keynote

• Mail

• Kort

• Beskeder

• Musik

• Noter

• Numbers

• Pages

• Photo Booth

• Fotos

• Podcasts

• Billed­fremviser

• QuickTime Player

• Påmindelser

• Safari

• Genveje

• Siri

• Værdi­papirer

• Time Machine

• TV

• Memoer

Specielle konfigurationer

• Konfigurer din Mac Studio med disse muligheder, kun på apple.com:

• M1 Max med 10-core CPU, 32-core GPU og 16-core Neural Engine

• M1 Ultra med 20-core CPU, 48-core GPU og 32-core Neural Engine

• M1 Ultra med 20-core CPU, 64-core GPU og 32-core Neural Engine

• 64 GB samlet hukommelse (M1 Max)

• 128 GB samlet hukommelse (M1 Ultra)

• 1 TB, 2 TB, 4 TB eller 8 TB SSD

Mac Studio og miljøet

For at reducere miljøpåvirkningen er Mac Studio de­signet med følgende egenskaber:4

Lavet af bedre materialer

• 100 % genanvendte sjældne jordarter i alle magneter, som udgør 98 % af enhedens samlede mængde sjældne jordarter

• 80 % genanvendt aluminium i kabinettet

• 100 % genanvendt tin i hovedbundkortets lodning

• Mindst 25 % genanvendt plast i flere komponenter

Energieffektiv

• ENERGY STAR®-certificeret5

Smartere kemi6

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium

Grøn produktion

• Apples Zero Waste-ordning hjælper leverandører med at eliminere affaldsproduktion, så intet ender på lossepladsen

• Alle leverandørers slutmonteringsanlæg overgår til 100 % vedvarende energi til Apple-produktion

Ansvarlig emballage

• 100 % af de helt nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug

• 90 % eller mere af emballagen er fiberbaseret

Apple og miljøet

Vi gør en stor indsats for at udvikle vores produkter uden at udnytte kloden og for at blive CO2-neutrale på tværs af hele vores virksomhed i 2030.

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

2,5 (K V = 0,3)

15

Trådløst internet

2,5 (K V = 0,3)

15

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v .

6. Den trådløse webtest browser seks faner med en kombination af indhold, herunder medieindhold.

7. Testet konfiguration: Apple M1 Ultra, 20-core CPU/48-core GPU, 64 GB hukommelse, 1 TB lagerplads.

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente apps skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hver app.

4. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

5. ENERGY STAR og ENERGY STAR-mærket er registrerede varemærker ejet af den amerikanske miljøstyrelse (U.S. Environmental Protection Agency).

6. Apples definition af begrænsninger for skadelige stoffer, herunder hvilke stoffer Apple ikke tillader, er beskrevet i Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification). Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.