Brug Kontinuitet til at tilslutte din Mac, iPhone, iPad og dit Apple Watch

Når du logger ind på alle dine enheder med dit Apple‑id, kan du bruge disse kontinuitetsfunktioner til nemt at skifte mellem dine enheder.

AirDrop-symbol

AirDrop: Send dokumenter, fotos, videoer, websteder, kortplaceringer og meget mere trådløst til en iPhone, iPad eller Mac i nærheden.

AirPlay-videosymbol

AirPlay til Mac: Del, afspil eller præsenter indhold fra en anden Apple-enhed på skærmen på din Mac, hvis din Mac er sat op til at være en AirPlay-modtager.

Logo for Apple Pay

Apple Pay: Køb online på din Mac, og gennemfør dit køb med Apple Pay på din iPhone eller dit Apple Watch.

Symbol for oplåsning

Lås op automatisk: Få øjeblikkelig adgang til din Mac, når du har dit Apple Watch på, og godkend hurtigt andre anmodninger, der kræver, at du indtaster din Mac-administratoradgangskode.

Symbol for markering

Kontinuitetsmarkering: Brug din iPhone eller iPad til at tilføje skitser, figurer og andre markeringer i et Mac-dokument, og se ændringerne direkte på din Mac.

Symbol for skitse

Kontinuitetsskitse: Lav en skitse på din iPhone eller iPad, og indsæt den nemt i et dokument på din Mac.

Symbol for Handoff

Handoff: Begynd at arbejde på én enhed, og fortsæt derefter, hvor du slap, ved at skifte til en anden enhed i nærheden.

Symbol for internetdeling

Instant Hotspot: Opret forbindelse til Internetdeling på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) fra din Mac, iPad eller en anden iPhone uden at skulle indtaste en adgangskode.

Telefonsymbol

iPhone-mobilopkald: Foretag og modtag opkald fra din Mac eller iPad, når disse enheder er på det samme netværk som din iPhone.

Widgets-symbol

iPhone-widgets på Mac: Brug widgets fra din iPhone direkte på din Mac uden at skulle installere den tilsvarende app på din Mac.

Symbol for Sidecar

Sidecar: Brug din iPad som en ekstra skærm, der udvider eller spejler din Mac-computer. Du kan også bruge den som en indtastningsenhed til at tegne på i Mac-programmer med Apple Pencil.

Taleboble

Videresendelse af beskeder: Send og modtag sms- og mms-beskeder fra din iPhone på din Mac eller iPad.

Symbol for udklipsholder

Universel udklipsholder: Kopier tekst, billeder, fotos og videoer fra én Apple-enhed, og indsæt derefter indholdet på en anden Apple-enhed.

Symbol for Universel betjening

Universel betjening: Brug tastaturet, musen eller pegefeltet på din Mac til at betjene op til to andre Mac- eller iPad-enheder i nærheden, og arbejd nemt på tværs af dem.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.