Hvis dit Apple TV ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk eller afspille film, sange eller andet indhold på dit Apple TV.

Følg nedenstående trin, hvis dit Apple TV ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi. Efter hvert trin skal du forsøge at oprette forbindelse til Wi-Fi igen.

Hvis dit Apple TV opretter forbindelse til Wi-Fi, men du ikke kan se og streame film eller tv-udsendelser i Apple TV-appen, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Opret forbindelse til Wi-Fi

Hvis dit Apple TV har en Ethernet-port, skal du sørge for, at dit Apple TV ikke er tilsluttet et Ethernet-kabel. Hvis du bruger et Ethernet-kabel, kan du ikke se muligheden for at oprette forbindelse til Wi-Fi.

Gå til Indstillinger > Netværk, og vælg derefter et Wi-Fi-netværk, du vil tilmelde dig. Angiv Wi-Fi-adgangskoden, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke kender din adgangskode, kan du læse om, hvad du skal gøre.

Hvis du vil oprette forbindelse til et netværk med tilmelding

Apple TV understøtter netværk med tilmelding, dvs. netværk, der kræver, at der logges ind flere steder. Hvis du vil oprette forbindelse til et af disse netværk, skal du opdatere dit Apple TV til den nyeste software. Brug derefter trinnene ovenfor for at oprette forbindelse til Wi-Fi. Under indstillingen vil dit Apple TV bede dig om at fortsætte på din iPhone eller iPad. Vælg Fortsæt på iPhone eller iPad, og følg derefter vejledningen på skærmen på din enhed for at fuldføre indstillingen.

Hvis der er problemer med at oprette forbindelse til netværket, eller hvis du får en adgangskodefejl

Gå til Apple TV-menuen, og vælg Indstillinger > Netværk > Wi-Fi. Vælg dit aktuelle Wi-Fi-netværk, og klik på Glem netværk. Tryk på Menu eller knappen Tilbage på Apple TV Remote. Vælg derefter Netværk igen, og vælg dit Wi-Fi-netværk for at oprette forbindelse.

Hvis du vil skifte fra en Ethernet-forbindelse til Wi-Fi

Tag Ethernet-kablet ud af dit Apple TV. Du skal muligvis vente flere minutter på, at Apple TV giver dig besked om, at du kan logge på et Wi-Fi-netværk.

Apple TV kan muligvis oprette forbindelse til nogle virksomheds- og undervisningsnetværk, som bruger en profil. Bed netværkets systemadministrator om flere oplysninger.

Kontroller, at alt er tændt, tilsluttet og inden for rækkevidde

Sørg for, at din internetrouter er sluttet til dit modem, og at begge er tændt. Hvis du har en enhed med kombineret router/modem, skal du blot sørge for, at enheden er tændt.

Hvis det er muligt, skal dit Apple TV og din Wi-Fi-router være i samme rum, men du må ikke placere dit Apple TV direkte på eller i en radius af ca. 30 cm fra din router. Prøv at undgå fysiske forhindringer, der blokerer for det trådløse signal. Vær især opmærksom på metaloverflader. Hvis dit Apple TV har en Ethernet-port, får du den bedste oplevelse ved at slutte dit Apple TV direkte til modemmet med et Ethernet-kabel.

Genstart dit Apple TV, din router og dit modem

Se, om du stadig har brug for hjælp, når du har genstartet alle enhederne.

I Apple TV-menuen: Vælg Indstillinger > System, og vælg Start igen.

Fjern routeren og kabel- eller DSL-modemmet fra strømkilden. Tilslut derefter enhederne igen.

Brug et netværkskabel, og søg efter softwareopdateringer

Hvis dit Apple TV har en Ethernet-port, kan du prøve at slutte dit Apple TV direkte til din router eller kabel- eller DSL-modem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Apple TV opretter forbindelse til internettet enten via Wi-Fi eller Ethernet. Når du bruger et netværkskabel, bruger Apple TV automatisk denne forbindelse i stedet for Wi-Fi-netværket.

Log på netværket, og kontroller, om der er kommet softwareopdateringer. Gå til Indstillinger > System > Softwareopdateringer. Hvis der findes en opdatering, skal du installere den. Fjern derefter Ethernet-kablet, og prøv at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket igen.