Få Apple-apps gennem programmet om mængdekøb

Læs mere om, hvordan din institution kan få appene Pages, Numbers, Keynote, GarageBand og iMovie til administreret distribution.

Denne artikel er tiltænkt administratorer af enheder i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner. Læs mere om, hvordan dudownloader Pages, Numbers, Keynote, GarageBand, iMovie og andre Apple-apps på en personlig iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Hvis din virksomhed eller uddannelsesinstitution er tilmeldt Apples program om mængdekøb, kan du få gratis kopier af Pages, Numbers, Keynote, GarageBand og iMovie til administreret distribution i butikken for programmet om mængdekøb. Du kan derefter bruge Apple Configurator eller din Mobile Device Management-løsning (MDM) til at tildele disse apps til en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, som du administrerer.

Læs mere om kravene for administreret distribution, og hvordan du kan distribuere apps og bøger til din skole eller virksomhed.