Distribuer indhold med Apps og Books i Apple School Manager og Apple Business Manager

Læs om, hvordan du implementerer apps og bøger, du har købt i afsnittet Apps og bøger i Apple School Manager og Apple Business Manager.

Når du foretager køb til din skole eller virksomhed i Apps og bøger, kan du distribuere dine købte emner direkte til dine brugere på en af disse tre måder: Brugertildeling,* Enhedstildeling* eller Indløsningskoder.

* Brugertildeling og Enhedstildeling hører ind under Administreret distribution.

Administreret distribution
Indløsningskoder
Brugertildeling Enhedstildeling
Krav
  • iOS 7 eller nyere
  • OS X Mavericks (version 10.9) eller nyere
  • iOS 9 eller en nyere version
  • OS X El Capitan (version 10.11) eller nyere
  • tvOS 12
-
Distribution af gratis apps
Distribution af betalte apps
Distribution af B2B-apps (kun i Apple Business Manager)
Distribution af gratis bøger
Distribution af betalte bøger
Mobile Device Management (MDM), der bruges til distribution
Hvis apps trækkes tilbage eller tildeles til en anden person, beholder organisationen ejendomsretten
Adgang til apps kræver ikke Apple-id
Indholdet er tilgængeligt på tværs af flere enheder i købsoversigten
Indholdet er tilgængeligt via familiedeling
Slutbrugere kan foretage og gendanne køb i apps††

† Nogle MDM-programmer understøtter administreret distribution og/eller indløsningskoder. Kontakt din MDM-udbyder for at få flere oplysninger om kravene.

†† Selvom køb i apps ikke understøttes som separat indhold, der kan købes og distribueres med Apps og bøger, kan slutbrugere foretage og gendanne køb i apps fra apps som er tildelt af Apps og bøger, så længe disse apps ikke er tildelt til specifikke enheder.

Hvis du vil skifte fra indløsningskoder til administreret distribution

Hvis du i øjeblikket bruger indløsningskoder og ønsker at bruge administreret distribution, kan du læse mere om overførsel til administreret distribution.

Hvis dine nye køb i Apps og bøger ikke vises som emner, der kan tildeles i din MDM-løsning

Servertokens fra Apps og bøger gælder i ét kalenderår, efter de er downloadet første gang. Før året er gået, skal du gå til afsnittet Kontooversigt i Apps og Books Store for at hente et nyt token. Disse trin skal også udføres, hvis du på et senere tidspunkt ændrer din adgangskode.

Hvis du vil bruge administreret distribution, men ikke har en MDM-løsning

Apple tilbyder Apple Configurator 2 og Profile Manager.* Der findes også mange muligheder for tredjeparter afhængigt af virksomhedens behov

Få flere oplysninger om administration af enheder på følgende sider:

• Administration af enheder til uddannelsesinstitutioner

• Administration af enheder til erhvervslivet

Ikke alle apps og bøger er tilgængelige afhængigt af land eller område, og om udvikleren har tilmeldt dem. Se tilgængelighed af programmer og indhold.

* Som en del af macOS Server.