Distribution af indhold til brugerne med Program for mængdekøb (VPP)

Læs mere om implementering af apps og bøger, der er købt gennem et Program for mængdekøb (VPP).

Når du køber indhold fra en VPP-butik til din skole eller virksomhed, kan du distribuere købene direkte til brugerne på en af tre måder: Brugertildeling*, Enhedstildeling* eller indløsningskoder.

* Brugertildeling og Enhedstildeling hører ind under Administreret distribution.

Administreret distribution
Indløsningskoder
Brugertildeling Enhedstildeling
Krav
  • iOS 7 eller nyere
  • OS X Mavericks (version 10.9) eller nyere
  • iOS 9 eller en nyere version
  • OS X El Capitan (version 10.11) eller nyere
-
Distribution af gratis apps†
Distribution af betalte apps
Distribution af gratis bøger
Distribution af betalte bøger
Administration af mobile enheder (MDM), der bruges til distribution††
Hvis apps trækkes tilbage eller tildeles på ny, beholder organisationen ejendomsretten
Adgang til apps kræver ikke Apple-id
Indholdet er tilgængeligt på tværs af flere enheder i købsoversigten
Indholdet er tilgængeligt via Familiedeling
Slutbrugere kan foretage og gendanne køb i apps†††

† Gratis apps er kun tilgængelige i form af indløsningskoder til apps til erhvervskunder.

†† Nogle MDM-løsninger understøtter administreret distribution og/eller indløsningskoder. Kontakt din MDM-udbyder for at få flere oplysninger om kravene.

††† Selvom køb i apps ikke understøttes som separat indhold, der kan købes og distribueres med VPP, kan slutbrugere foretage og gendanne køb i apps fra VPP-tildelte apps, så længe disse apps ikke er enhedstildelte.

Hvis du vil skifte fra indløsningskoder til administreret distribution

Hvis du aktuelt bruger indløsningskoder og ønsker at bruge administreret distribution, skal du læse mere om overførsel til administreret distribution.

Hvis dine nye VPP-køb ikke vises til tildeling i din MDM-løsning

VPP-servertokens gælder i ét kalenderår fra første download. Før året udløber, skal du gå til Kontooversigt i VPP Store for at hente et nyt token. Disse trin skal også udføres, hvis du engang ændrer din adgangskode.

Hvis du vil bruge administreret distribution, men ikke har en MDM-løsning

Apple tilbyder Apple Configurator 2 og Profile Manager.* Der findes også mange tredjepartsindstillinger, afhængigt af virksomhedens behov

Få flere oplysninger om administration af enheder på følgende sider:

• Administration af enheder til uddannelse

• Administration af enheder til erhverv

Ikke alle apps og bøger er tilgængelige, afhængigt af land eller område og udviklerens tilmelding. Se tilgængelighed af program og indhold.

* Som en del af macOS Server.