Få Apple-apps på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac

Du kan downloade Pages, Numbers, Keynote, Garageband og iMovie fra App Store.

Hvis du for nylig har købt en ny Mac eller en iPhone, iPad eller iPod touch på 32 GB med iOS 10 eller nyere, er disse Apple-apps muligvis allerede installeret på din enhed. Hvis de ikke er installeret, eller hvis du har fjernet dem, kan du bruge trinnene i denne artikel til at hente dem fra App Store.

Første gang du åbner eller installerer en Apple-app, bliver du muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id. Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til alle Apple-tjenester. Hvis du har brugt andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud eller Beskeder, skal du logge på App Store med det samme Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et

Du kan få vist alle apps fra Apple, ved at trykke eller klikke på dette link. Hvis den ønskede app ikke findes, skal du søge i App Store.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn App Store.
  2. Tryk på Søg nederst på skærmen.
  3. Søg efter "Apple," og tryk på linket til Apples udviklerside.
  4. Tryk på Hent ved siden af den app, du vil downloade, og tryk derefter på Installer.
  5. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Du kan også bruge Touch ID til at købe apps.

På din Mac

1. Åbn App Store. Sørg for, at du bruger den nyeste version af macOS.
  2. Klik på Udvalgte øverst i vinduet.
  3. Gå til Hurtige links, og klik på "Apps fra Apple".
  4. Find den app, som du vil downloade, klik på Hent eller Accepter, og klik derefter på Installer app.
  5. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Du kan også bruge Touch ID til at købe apps.