Ofte stillede spørgsmål om at leje film i iTunes Store

Her kan du få at vide, hvordan du finder, lejer og ser film på computeren via Apple TV eller på iPhone, iPad og iPod touch.

Du kan leje film via iTunes Store på en computer eller iOS-enhed. Du skal have følgende for at leje film:

Du kan søge efter lejefilm i iTunes Store: Se efter film med knappen Lej.

Filmen overføres, når du har klikket på Lej. Overførselstiden afhænger af internetforbindelsens hastighed.

Beløbet for leje af filmen trækkes fra det kreditkort, der er tilknyttet dit Apple-id. Du kan også bruge iTunes Store-penge til at leje film.

Sådan ser du lejede film

Du kan se film på følgende enheder:

• en Mac eller pc
  • iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 3.1.3 eller en nyere version
  • iPod classic eller iPod nano (3., 4. og 5. generation)
  • Et tv via Apple TV

Hvis du har lejet filmen på computeren, men du vil se den på en iOS-enhed, skal du tilslutte enhederne og synkronisere via USB. Når du flytter en lejet film fra computeren, forsvinder den fra computerens iTunes-bibliotek. Du kan flytte filmen mellem enheder lige så meget, som du vil, men den kan kun være på en enhed ad gangen.

Hvis du har lejet filmen på en iOS-enhed eller et Apple TV, kan du ikke flytte den til en anden enhed.

Hvis du vil se en HD-film, skal den afspilles på en understøttet enhed: en computer, iPhone 4 eller en nyere model, iPad, iPod touch (4. generation eller nyere) eller et tv via Apple TV.

Du kan også streame en lejet film fra en computer eller iOS-enhed til Apple TV via AirPlay, når den først er overført.

Så lang tid har du til at se filmen

Du har 30 dage til at begynde at se en film, når du har lejet den. Når du er begyndt at se filmen, har du 24 timer (USA) eller 48 timer (andre lande) til at se den færdig. Du kan se filmen et ubegrænset antal gange, indtil lejeperioden udløber.

Hvis du ikke begynder at se en film inden for 30 dage, skal du leje den igen, hvis du vil se den.

Lejede film forsvinder fra iTunes-biblioteket, når lejeperioden udløber.

Sådan lejer du film med undertekster eller closed captioning

Film med undertekster har en note om undertekster i titlen eller resumeet. Film med closed captioning har closed captioning-logoet closed captioning-logo på filmens side.

Sådan finder du film, du har lejet tidligere

Find filmen på den enhed, som du brugte til at leje den.

• Mac eller pc: Gå til fanen Lejede emner i afsnittet Film i iTunes-biblioteket.
  • iOS-enhed: Gå til fanen Lejede emner i appen Videoer.
  • Apple TV (2. og 3. generation): Se den øverste hylde i hovedmenuen.

Yderligere oplysninger

Nogle funktioner og tjenester er ikke tilgængelige i alle lande med iTunes Store. Her kan du få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: