Leje af film i iTunes Store

Læs mere om, hvordan du finder, lejer og afspiller film på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller dit Apple TV.

Du kan leje film på:

Hvis du vil se, om en film kan lejes i iTunes Store, skal du søge efter dens titel og kigge efter knappen Lej.1 Når du har valgt Lej, kan du vælge, om du vil streame eller downloade filmen:

• På iPhone, iPad, eller iPod touch skal du trykke på Ikke nu og derefter på  for at streame det lejede emne.2 Du kan downloade filmen til din enhed ved at klikke eller trykke på .
  • På Apple TV skal du vælge Lej og Se nu for at streame.2 Du har 30 dage til at se filmen, hvis du vælger Lej og Se senere.
  • På Mac eller pc skal du klikke på Se nu for at begynde at streame.2 Hvis du vælger Se senere, kan du finde titlen under fanen Lejet. For at se titlen skal du holde musemarkøren over titlen og klikke på . Du kan også klikke på for at downloade den.

Læs mere om streaming af dine film

Downloadtiden afhænger af hastigheden på din internetforbindelse. Downloadede film kan afspilles uden afbrydelse, når en tilstrækkelig del af dem er downloadet. Hvor længe dette tager afhænger af hastigheden på din internetforbindelse.

Hvis du ikke kan afspille dit lejede emne, eller du har problemer med din lejede film, kan du rapportere et problem.

1Leje af film i iTunes er ikke tilgængeligt overalt. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.
2Når du er begyndt at streame din lejede film, har du 24 timer til at se den i USA og 48 timer til at se den alle andre steder.

Sådan ser du din lejede film på tværs af enheder

Dine lejede film er tilgængelige på alle enheder, der er tilknyttet dit Apple-id. Sørg for, du bruger den nyeste version af iOS, tvOS eller iTunes:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til afsnittet Lejede emner i dit Bibliotek.1
  • På Apple TV (2. og 3. generation): Søg på øverste hylde i hovedmenuen for lejede emner.
  • På Apple TV (4. generation): Søg på fanen Lejede emner i appen Film eller på fanen Bibliotek i appen TV.
  • På Mac eller pc: Gå til afsnittet Film i iTunes-biblioteket på fanen Lejede emner.

Du kan downloade dit lejede emne på en enhed og streame det på en anden. Hvis du f.eks. lejer og downloader en film på din iPhone, kan du også streame den på dit Apple TV.

1Hvis du befinder dig uden for USA, skal du gå til fanen Bibliotek i stedet for appen TV. Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Så lang tid har du til at se filmen

Når du har lejet en film, har du 30 dage til at starte afspilningen. Når du er begyndt at se filmen, har du 24 timer (USA) eller 48 timer (andre lande) til at se den færdig. Du kan afspille filmen et ubegrænset antal gange, indtil lejeperioden udløber.

Hvis du ikke begynder at se en film inden for 30 dage, skal du leje den igen, hvis du vil se den.

Lejede film forsvinder fra iTunes-biblioteket og appen TV1, når lejeperioden udløber.

1Hvis du befinder dig uden for USA, skal du gå til fanen Bibliotek i stedet for appen TV. Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Se din lejede film offline

Sådan afspilles filmen, når du er offline, f.eks. om bord på et fly, hvor der ikke er Wi-Fi:

• Download hele filmen, før du går offline.
  • Tryk på Afspil for at starte filmen. Perioden på 24 timer starter, selvom du er offline.

Det kan være en god idé at downloade lejede film før afrejsedagen, så du er sikker på, at du har tid nok til at downloade alt indhold.

Sådan lejer du film med undertekster eller closed captioning

Film med undertekster har en note om undertekster i titlen eller resumeet. Film med closed captioning har closed captioning-logoet closed captioning-logoet på filmsiden.

Læs mere om, hvordan du finder indhold med closed captioning og undertekster.

Læs mere om, hvordan du finder indhold med lydbeskrivelser.

Læs mere

• Lejen betales i iTunes Store med den betalingsmetode, der er tilknyttet dit Apple-id. Du kan også leje film med iTunes Store-kredit. Du bliver måske spurgt om en bekræftelseskode, når lejeperioden starter. Læs mere om, hvordan du får en bekræftelseskode til tofaktorgodkendelse.
  • Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.