Ofte stillede spørgsmål om at leje film i iTunes Store

Læs mere om, hvordan du finder, lejer og afspiller film på din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple TV, din Mac-computer eller pc.

Du kan leje film på:

Du kan søge efter film, der kan lejes, i iTunes Store og se efter film med knappen Lej.

Når du klikker på Lej, starter downloadingen af din film. Downloadtiden afhænger af internetforbindelsens hastighed.

Lejen betales i iTunes Store med den betalingsmetode, der er knyttet til dit Apple-id. Du kan også leje film med iTunes Store-kredit.

Afspil lejede film

Du kan afspille film på følgende enheder:

• Mac-computer eller pc.
  • iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 3.1.3 eller en nyere version.
  • iPod classic eller iPod nano (3., 4. og 5. generation).
  • Et tv via Apple TV (1., 2., 3. eller 4. generation).

Hvis du har lejet filmen på computeren, men vil afspille den på en iPhone, iPad eller iPod touch, skal du tilslutte enhederne og synkronisere via USB. Når du flytter en lejet film fra computeren, forsvinder den fra computerens iTunes-bibliotek. Du kan flytte filmen mellem enheder efter behov, men den kan kun være på én enhed ad gangen.

Hvis du har lejet filmen på en iOS-enhed eller et Apple TV, kan du ikke flytte den til en anden enhed.

Hvis du har lejet filmen på dit Apple TV, kan den afspilles på andre Apple TV, men du kan kun afspille den på ét Apple TV ad gangen.

Hvis du vil afspille en HD-film, skal den afspilles på en understøttet enhed: din computer, iPhone 4 eller en nyere model, iPad, iPod touch (4. generation eller nyere) eller et tv via Apple TV.

Filmen kan afspilles uden afbrydelse, når en tilstrækkelig del af den er downloadet. Hvor længe det tager afhænger af internetforbindelsens hastighed. Når filmen er helt downloadet, kan du også bruge AirPlay til at streame den fra computeren eller din iOS-enhed til dit Apple TV

Hvis du vil afspille filmen, mens du er offline, f.eks. om bord på et fly, hvor der ikke er Wi-Fi:

• Download hele filmen, før du skifter til offline.
  • Tryk på Afspil for at starte filmen. Perioden på 24 timer starter, selvom du er offline.

Det kan være en god idé at downloade lejede film, før afrejsedagen, så du er sikker på, at du har tid nok til at downloade alt indhold.

Så lang tid har du til at se filmen

Når du har lejet en film, har du 30 dage til at starte afspilningen. Når du er begyndt at se filmen, har du 24 timer (USA) eller 48 timer (andre lande) til at se den færdig. Du kan afspille filmen et ubegrænset antal gange, indtil lejeperioden udløber.

Hvis du ikke begynder at se en film inden for 30 dage, skal du leje den igen, hvis du vil se den.

Lejede film forsvinder fra iTunes-biblioteket, når lejeperioden udløber.

Lej film med undertekster eller closed captioning

Film med undertekster har en note om undertekster i titlen eller resumeet. Film med closed captioning vises med closed captioning-logoet closed captioning-logo på filmens side.

Find tidligere lejede film

Find filmen på den enhed, som du brugte til at leje den.

• På en Mac-computer eller pc: Gå til fanen Lejede emner i afsnittet Film i iTunes-biblioteket.
  • På en iOS-enhed: Gå til fanen Lejede emner i appen Videoer.
  • På et Apple TV (2. og 3. generation): Se den øverste hylde i hovedmenuen.
  • På et Apple TV (4. generation): Hvis du lejer en film direkte fra din enhed, vises den på fanen Lejede emner i appen Film. Hvis du lejer en film på din computer eller iOS-enhed, skal du bruge AirPlay til at streame den til dit Apple TV.

Læs mere

Ikke alle funktioner eller tjenester kan bruges i alle lande med iTunes Store. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: