Leje af film i iTunes Store

Læs mere om, hvordan du finder, lejer og afspiller film på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller dit Apple TV.

Du kan leje film på:

Hvis du vil se, om en film kan lejes i iTunes Store, skal du søge efter dens titel og kigge efter knappen Lej.1 Når du har valgt Lej, kan du vælge, om du vil streame eller downloade det lejede emne:

• På iPhone, iPad, eller iPod touch skal du trykke på Ikke nu og derefter på  for at streame det lejede emne.2 Du kan downloade filmen til din enhed ved at klikke eller trykke på .
  • På Apple TV skal du vælge Lej og Se nu for at streame.2 Du har 30 dage til at se filmen, hvis du vælger Lej og Se senere.
  • På Mac eller pc skal du klikke på Se nu for at begynde at streame.2 Hvis du vælger Se senere, kan du finde titlen på fanen Lejet. Hvis du vil streame titlen, skal du holde musemarkøren over titlen og klikke på . Du kan også klikke på for at downloade den.

Leje af film i iTunes er ikke tilgængeligt overalt. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.
Når du er begyndt at streame din lejede film, har du 24 timer til at se den i USA og 48 timer til at se den alle andre steder.

Sådan ser du din lejede film på tværs af enheder

Dine lejede film er tilgængelige på alle enheder, der er tilknyttet dit Apple-id. Sørg for, at du har den nyeste version af iOS, tvOS eller iTunes, og følg derefter disse trin for af finde dine lejede emner.

Du kan downloade det lejede emne på en enhed og streame det på en anden. Hvis du f.eks. lejer og downloader en film på din iPhone, kan du streame den på dit Apple TV. Men du kan ikke streame det lejede emne på mere end én enhed ad gangen.

Du kan heller ikke downloade det lejede emne på mere end én enhed ad gangen. Hvis du vil downloade det lejede emne på en anden enhed, skal du sørge for, at du har forbindelse til internettet, og derefter skal du slette det fra den første enhed. Derefter skal du finde det lejede emne på den anden enhed og trykke på downloadsymbolet  .

Lejede emner er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du er i USA, skal du åbne appen TV, trykke på Bibliotek og se under afsnittet Lejede emner.

Hvis du ikke er i USA, skal du åbne appen Videoer og trykke på Lejede emner.

Hvis du i øjeblikket ikke har lejede emner på det Apple-id, som du er logget på med, vises Lejede emner ikke.

På dit Apple TV

På et Apple TV (4. generation): Søg på fanen Lejede emner i appen Film eller på fanen Bibliotek i appen TV.

På et Apple TV (2. og 3. generation): Søg på øverste hylde i hovedmenuen for lejede emner.

På din Mac eller pc

Åbn iTunes, og klik på  Film i øverste venstre hjørne. Klik på fanen Lejet øverst i iTunes-vinduet.

Hvis du i øjeblikket ikke har lejede emner på det Apple-id, som du er logget på med, vises Lejet ikke.

Så lang tid har du til at se filmen

Når du har lejet en film, har du 30 dage til at starte afspilningen. Når du er begyndt at se filmen, har du 24 timer (USA) eller 48 timer (andre lande) til at se den færdig. Du kan afspille filmen et ubegrænset antal gange, indtil lejeperioden udløber.

Hvis du ikke begynder at se en film inden for 30 dage, skal du leje den igen, hvis du vil se den.

Lejede film forsvinder fra dit bibliotek, når lejeperioden udløber.

Se din lejede film offline

Sådan afspilles filmen, når du er offline, f.eks. om bord på et fly, hvor der ikke er Wi-Fi:

• Download hele filmen, før du går offline.
  • Tryk på Afspil for at starte filmen. Perioden på 24 timer (kun USA) eller 48 timer (andre lande) starter, selvom du er offline.

Det kan være en god idé at downloade lejede film før afrejsedagen, så du er sikker på, at du har tid nok til at downloade alt indhold.

Lej film med undertekster eller closed captioning

Film med undertekster har en note om undertekster i titlen eller resumeet. Film med closed captioning har closed captioning-logoet closed captioning-logoet på filmsiden.

Læs mere om, hvordan du finder indhold med closed captioning og undertekster.

Læs mere om, hvordan du finder indhold med lydbeskrivelser.

Hvis du ikke kan afspille den lejede film

Læs mere om streaming af dine film

Overførselstiden afhænger af internetforbindelsens hastighed. Downloadede film kan afspilles uden afbrydelse, når en tilstrækkelig del af dem er downloadet. Hvor længe dette tager afhænger af hastigheden på din internetforbindelse.

Hvis du ikke kan afspille dit lejede emne, eller du har problemer med din lejede film, kan du rapportere et problem.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.