Apple og tilgængelighed

Håndbogen Introduktion til VoiceOver

VoiceOver er en indbygget skærmlæser i macOS. Den læser indholdet af skærmen op og sætter dig i stand til at betjene Mac ved hjælp af bevægelser, et tastatur eller et punktdisplay.

Dialogen Velkommen til VoiceOver dialog med knapperne Læs mere, Brug VoiceOver og Slå VoiceOver fra langs bunden af vinduet.
Vinduet Stemmer i Hjælpeprogrammet VoiceOver viser stemmeindstillinger til sprogene engelsk, fransk og japansk.

Introduktion

I denne håndbog beskrives, hvordan du bruger VoiceOver på din Mac, og den indeholder praktiske lister over VoiceOver-kommandoer. Den forklarer også, hvordan du bruger Hjælpeprogrammet VoiceOver til at tilpasse VoiceOver.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.