Hjælp til TextEdit

Velkommen til TextEdit

Opret og rediger dokumenter i formaterne alm. tekst, RTF og HTML.

Et RTF-arkiv åbent i TextEdit-vinduet med grøn overskriftstekst i en stor skriftstørrelse og grøn og sort brødtekst i mindre skriftstørrelser.
Lokalmenuen Arkivformat.

Konverter RTF-dokumenter til andre formater

Med TextEdit kan du åbne og redigere RTF-dokumenter oprettet i andre tekstbehandlingsdokumenter, inkl. Microsoft og Open Office. Du kan også arkivere dine dokumenter i et andet format, så de er kompatible med andre programmer. Du arkiverer et arkiv i et nyt format ved at vælge Arkiv > Arkiver, klikke på lokalmenuen Arkivformat og derefter vælge et format.

Et HTML-arkiv i koderedigeringsfunktion.

Opret og rediger HTML-dokumenter

Du behøver ikke et specielt program for at skrive eller redigere HTML-kode – brug bare TextEdit. Hvis du altid vil åbne HTML-arkiver i koderedigeringsfunktion, skal du vælge TextEdit > Indstillinger, vælge Åbn og arkiver og vælge “Vis HTML-arkiver som HTML-kode i stedet for som formateret tekst”.

Et billede med et hjerte tegnet med markeringsværktøjer.

Marker billeder

Du kan skrive eller tegne på billeder i dine tekstarkiver vha. værktøjerne på værktøjslinjen til markering – for f.eks at sende feedback til en kollega. Klik på , og klik derefter på Markering for at se værktøjerne.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.