Hvis din Mac har flere APFS-enheder i en enkelt beholder

Hvis du kan se mere end en disk under Lagringsplads i Oplysninger om system, har dit system flere enheder.

APFS-arkivsystemet i macOS High Sierra leverer deling af plads og hurtigt størrelsesændring af biblioteker. Når en enkelt APFS-beholder (partition) har flere enheder, er beholderens ledige plads delt og kan tildeles de individuelle enheder efter behov. Hver enhed bruger kun en del af den samlede beholder, så den ledige plads er beholderens samlede størrelse minus størrelsen på alle enheder i beholderen. Denne samlede mængde brugte plads, inkl. andre enheder i beholderen, er angivet af et dobbeltskraveret område.

Der er flere oplysninger om partitioner i Partitioner en fysisk disk.