Hjælp til Oplysninger om system

Velkommen til Oplysninger om system

Se specifikationer for hardware, netværk og software, kontrollere din garanti og se anbefalinger til, hvordan du kan frigøre plads.

Vinduet Oversigt i Oplysninger om system viser grundlæggende hardware- og softwarespecifikationer samt serienummeret på din Mac.
Afsnittet Hardwarespecifikationer i en systemrapport.

Kontroller kompatibilitet

Før du køber ny hardware eller software, skal du sikre dig, at det virker med din Mac ved at sammenligne emnets krav med systemrapporten. I Oplysninger om system skal du vælge Arkiv > Vis systemrapport.

Vinduet Service i Oplysninger om system viser AppleCares servicemuligheder.

Kontroller din garanti

Du behøver ikke at besøge en Apple Store for at kontrollere status for garantien på din Mac eller for at se, om du kan købe servicedækning fra AppleCare. Vælg bare Apple > Om denne Mac, klik på Support, og klik derefter på “Kontroller min status for service- og supportdækning”.

Vinduet Oversigt i Oplysninger om system viser en grafisk oversigt over din lagringsplads.

Ryd op på din disk

Se en grafisk oversigt for hurtigt at få et overblik over, hvad det er, der bruger pladsen på din Mac. Vælg Apple > Om denne Mac, og klik derefter på Lagringsplads. Klik på Administrer for at få anbefalinger til frigørelse af plads.

Dialogen “Er du sikker på, at du vil slette papirkurven automatisk?” i vinduet med anbefalinger til lagringsplads.

Tøm aldrig papirkurven igen

Du kan automatisk få fjernet emner, der har ligget i papirkurven i 30 dage – og frigøre værdifuld diskplads. Vælg Vindue > Administration af lagring, og klik på Slå til.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.