Et Safari-vindue med indholdsoversigten med eksisterende fanegrupper, det primære vindue med flere åbne faner og mulighed for at oprette en ny fanegruppe.

Organiser dine faner

Du kan organisere faner i fanegrupper for at fjerne dem fra fanelinjen og hurtigt skifte mellem relaterede websteder.

Sådan grupperer du faner i Safari

Safari-vinduet med et åbent websted og en dialog, hvor brugeren angiver en privat e-mailadresse, der skal bruges til webstedet.

Hold din e-mailadresse for dig selv

Med et abonnement på iCloud+ kan du udfylde formularer og tilmelde dig på websteder uden at dele din rigtige e-mailadresse.

Sådan skjuler du din personlige e-mailadresse i Safari

Hovedsiden for Mac App Store. Indholdsoversigten til venstre indeholder links til forskellige områder i butikken, f.eks. Arcade og Kreativitet, og Kategorier er valgt. Til højre ses kategorien Safari-udvidelser.

Gør mere med Safari vha. udvidelser

Du kan føje funktioner og personlig tilpasning til dine browseraktiviteter ved at hente Safari-udvidelser fra Mac App Store.

Sådan henter du udvidelser, du kan bruge til at tilpasse Safari

Tekst er markeret i en artikel, og en hurtignote med den markerede tekst og et link til artiklen vises ved siden af artiklen.

Tag noter om en webside

Skriv ideer ned om en side, kopier tekst, eller tilføj et link til siden i en hurtignote – uden at forlade Safari.

Sådan tager du noter om en webside i Safari på Mac

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Safari ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Besøg webstedet med support til Safari, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.