Bloker ekstra vinduer og unødvendigt indhold

Du kan forhindre websider i at vise ekstra vinduer eller indlæse tidskrævende indhold, der måske er unødvendigt. Men hvis du blokerer ekstra vinduer og unødvendigt indhold, kan du også komme til at blokere noget indhold, som du gerne vil se, eller funktioner som f.eks. animation.

Åbn Safari for mig

Bloker ekstra vinduer

1. Vælg Safari > Indstillinger, og klik derefter på Sikkerhed.

2. Vælg “Bloker ekstra vinduer”.

Bloker unødvendigt indhold

1. Vælg Safari > Indstillinger, og klik derefter på Websteder.

2. Fravælg hvert tilbehør.