Hvis Autoudfyld ikke virker

Hvis Safari ikke automatisk udfylder oplysninger på websteder, kan du prøve disse forslag.

Åbn Safari for mig

• Vælg Safari > Indstillinger, klik på Adgangskoder, og sørg derefter for, at “Autoudfyld brugernavne og adgangskoder” er valgt.

Bemærk: Muligheden “Autoudfyld brugernavne og adgangskoder” i vinduet Adgangskoder svarer til “Brugernavne og adgangskoder” i vinduet Autoudfyld i Safaris indstillinger. Når du vælger den ene mulighed, vælges den anden også.

• Sørg for, at de oplysninger, der skal udfyldes automatisk, arkiveres i Kontakter. Safari kan kun udfylde kontaktoplysninger, der er i Kontakter. Hvis en formular f.eks. kræver dit telefonnummer, men nummeret ikke står på dit kontaktkort, skal du skrive det manuelt.

• Kontroller, at websiden indeholder felter, som Autoudfyld kan udfylde.

Safari kan evt. ikke finde ud af, hvilke felter der er til brugernavn og adgangskode, kreditkortnummer og udløbsdato osv.

Hvis Autoudfyld stadig ikke virker, tillader webstedet det måske ikke.