Arkiver websider

Du kan arkivere en hel webside, inkl. al grafik og alle links, eller dele af den.

Åbn Safari for mig

• Arkiver tekst fra en webside: Træk valgt tekst til et dokument eller til skrivebordet.

• Arkiver et billede fra en webside: Træk billedet til et dokument eller skrivebordet, eller ctrl-klik på billedet, og vælg derefter Arkiver billede i “Overførsler”, Arkiver billede som eller Føj billede til Fotos. Nogle billeder, f.eks. baggrundsbilleder, kan ikke arkiveres.

• Arkiver et link fra en webside: Træk linket til et dokument eller skrivebordet, eller ctrl-klik på linket, og vælg Føj link til Bogmærker eller Føj link til læselisten.

• Arkiver en hel webside: Vælg Arkiv > Arkiver som, og vælg derefter Format > Webarkiv eller Format > Sidekilde.

• Webarkiv: Arkiverer al grafik, og links virker stadig, så længe adressen på websiden er gældende. Webarkiver er praktiske til midlertidige sider, f.eks. kvitteringer.

• Sidekilde: Arkiverer kun HTML-kildekoden. Det er nyttigt, hvis du vil bruge HTML-kildekoden på en af dine egne websider.

Bemærk: Nogle websider forhindrer dig måske i at arkivere emner, der vises på siden.