Zoom ind på websider

Du kan forstørre tekst og billeder, så de er lettere at læse.

Åbn Safari for mig

Gør indholdet større på alle websider

1. Vælg Safari > Indstillinger, klik på Websteder, og klik derefter på Zoom på side.

2. Vælg alle websteder opført under Konfigurerede websteder (du vælger flere websteder på en gang ved at holde Skifte- eller Kommandotasten nede, mens du klikker), og klik derefter på Fjern for at rydde listen.

Hvis du ikke kan se noget under Konfigurerede websteder, har du enten ikke konfigureret nogen endnu, eller også har du sikkert ryddet listen.

3. Klik på lokalmenuen “Ved besøg på andre websteder”, og vælg en højere procent.

Gør indholdet større på et bestemt websted

• Gør alt indhold større: Vælg Safari > Indstillinger til dette websted, og vælg en indstilling på lokalmenuen Zoom på side, eller vælg Oversigt > Zoom ind. Du kan også knibe udad på et pegefelt, der understøtter bevægelser. Safari husker zoomniveauet, når du vender tilbage til webstedet (medmindre du kniber udad for at zoome).

• Gør kun teksten større: Tryk på Alternativ, mens du vælger Oversigt > Gør tekst større. Safari husker tekststørrelsen, når du vender tilbage til webstedet.

Udvid til fuld skærmoversigt

• Klik på den grønne knap til fuld skærm i det øverste venstre hjørne i browservinduet, eller tryk på ctrl-Kommando-F. Du holder op med at bruge programmet på fuld skærm ved at flytte markøren til det øverste venstre hjørne af skærmen og derefter klikke på den grønne knap til fuld skærm igen eller ved at trykke på ctrl-Kommando-F.

Brug Safari i Split View

• Klik på og hold den grønne knap til fuld skærm i øverste venstre hjørne af browservinduet nede, træk Safari-vinduet til den ønskede side af skærmen, og slip knappen. Vælg et program, der understøtter delt oversigt, på den anden halvdel af skærmen.