Hjælp til Påmindelser

Velkommen til Påmindelser

Brug din Mac til at holde styr på alt det, du skal gøre, hente eller se.

Et påmindelsesvindue med flere liste, f.eks. Købmandsvarer, Campingtur og Bøger, under På min Mac.
Arket Tilføj konti i Påmindelser.

Flere konti, en huskeliste

Administrer alle dine huskelister i Påmindelser, også hvis de er i forskellige konti, f.eks. iCloud, Exchange, Yahoo eller AOL. Vælg bare Påmindelser > Tilføj konto.

Infovinduet til en liste med påmindelser viser, at listen er delt med en anden person.

Koordiner med familie, venner og kolleger

Vil du have noget hjælp med at planlægge din næste begivenhed? Del din liste med påmindelser med andre, som har konto hos den samme udbyder, og se, hvordan opgaverne bliver hakket af. Peg på den liste, du vil dele, og klik derefter på knappen Del liste.

Infovinduet til en påmindelse, der er indstillet til at sende en meddelelse på en lokalitet.

Glem aldrig en opgave igen

Har du brug for en påmindelse om dine påmindelser? Du skal bare indstille en meddelese, så du modtager en advarsel, når en påmindelse forfalder. Hold markøren til højre for påmindelsen, og klik derefter på knappen Info.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.