Skærmen Lyt nu i Apple Podcasts-vinduet på en Mac og iPhone med en HomePod i baggrunden.

Lyt til en udsendelse – uanset hvor du er

Blev du ikke færdig med udsendelsen i frokostpausen? Tag den med, når du sætter dig ind i din bil, og lyt til resten på din HomePod, mens du kører hjem.

Sådan ser du dine podcasts på alle dine enheder

Apple Podcasts-vinduet, der viser søgeord og resultatet.

Find gratis podcasts om alle dine største interesser

Er du på udkig efter en udsendelse om madlavning, politik eller måske en om din yndlingsforfatter? Uanset hvilket humør du er i, kan du finde en podcast, der underholder, informerer og inspirerer.

Sådan finder du podcasts

Vinduet Miniafspiller i Apple Music, vinduet i programmet Apple TV og Apple Podcasts-vinduet i baggrunden.

Dine medier er flyttet

Hvis du brugte iTunes før, skal du nu bruge Apple Podcasts til at abonnere på og lytte til dine podcasts, Apple Music til at lytte til dit musikbibliotek og programmet Apple TV til at se udsendelser og film.

Sådan finder du andet iTunes-indhold på din Mac

Du kan gennemse Brugerhåndbog til Podcasts ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nogle funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande. Alle rettigheder forbeholdes. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.