Skærmen Lyt nu i Apple Podcasts-vinduet på en Mac og iPhone med en HomePod i baggrunden.

Lyt til en serie – uanset hvor du er

Blev du ikke færdig med serien i frokostpausen? Tag den med dig i bilen, og lyt til resten på din HomePod, når du kommer hjem.

Sådan hører du dine podcasts på alle dine enheder

Apple Podcasts-vinduet, der viser søgeord og resultatet.

Find podcasts om alle dine yndlingsemner

Er du på udkig efter en serie om madlavning, politik eller din yndlingsforfatter? Uanset hvilket humør du er i, kan du finde en podcast, der underholder, informerer og inspirerer.

Sådan finder du podcasts

Det øverste højre hjørne på skrivebordet på Mac, der viser notifikationer, herunder en meddelele om en ny episode, der nu kan lyttes til i Podcasts.

Lyt altid til de nyeste episoder

Med notifikationer i Podcasts kan du automatisk få besked, når en ny episode til din yndlingspodcast er tilgængelig.

Sådan administrerer du notifikationer

Hvis du vil udforske brugerhåndbogen til Podcasts, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nogle funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.