Hjælp til Photo Booth

Velkommen til Photo Booth

Opret hurtigt et nyt profilbillede eller en selfie. Åbn bare Photo Booth, og smil til kameraet.

Photo Booth på fuld skærm med knappen Tag fotografi valgt.
Billede, der viser en smilende kvinde i en selfie.

Vis de bedste sider af dig selv

Når du har taget billedet, skal du dele det. Klik på knappen Del, og send dit billede via sms eller e-mail til venner og familie, eller publicer det til Facebook eller en anden konto på de sociale medier.

Photo Booth-vindue viser effekter, du kan vælge.

Udtryk dine tanker

Brug for et skægt profilbillede? Anvend en effekt på et Photo Booth-billede, og giv dig selv den der sjove opstoppernæse, de udstående øjne eller ballonansigtet.

Få mere at vide om, hvordan du tager et billede eller optager en video og føjer effekter og baggrunde til dine billeder.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.