Photo Booth-vinduet med knappen Tag foto nederst. Enkelt foto vælges nederst til venstre i vinduet og knappen Effekter findes nederst til højre i vinduet.

Fang øjeblikket

Opret hurtigt et nyt profilbillede, tag en selfie eller skyd en video sammen med dine venner. Åbn bare Photo Booth, og smil til kameraet.

Sådan tager du et billede eller en video

Et billede af en kvinde i en selfie.

Vis de bedste sider af dig selv

Når du har taget billedet, skal du dele det. Send dine billeder via sms eller e-mail, eller brug AirDrop til at dele dem med nogen i nærheden.

Sådan deler du fotos og videoer

Et Photo Booth-vindue, der viser en side med effekter som f.eks. Spejl, Klemt og andre. Browse-knapperne er nederst i midten af vinduet, og knappen Effekter er nederst til højre.

Udtryk dine tanker

Brug for et skægt profilbillede? Anvend en effekt på et Photo Booth-foto, og giv dig selv den der sjove opstoppernæse, de udstående øjne eller ballonansigtet.

Sådan anvender du en effekt

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Photo Booth ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.