Velkomstskærmen Velkommen til Adgangskoder.

Se alle dine adgangskoder, loginnøgler og bekræftelseskoder

Find adgangskodeoplysninger til alle dine websteder og apps – samlet på et sted, på tværs af alle dine enheder.

Brug adgangskoder på din Mac

Hovedskærmen i appen Adgangskoder med typer af adgangskoder i indholdsoversigten i venstre side (med Sikkerhed valgt), en liste over adgangskodekonti med potentielle sikkerhedsproblemer i midten (med Bazare valgt) og oplysninger om en sikkerhedstrussel for Bazar-kontoen i højre side.

Forøg sikkerheden for dine konti

Få anbefalinger til udskiftning af adgangskoder.

Skift svage eller kompromitterede adgangskoder i Adgangskoder

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.