Brugerhåndbog til Beskeder

til macOS Mojave

Vinduet Beskeder med flere samtaler vist i indholdsoversigten til venstre og en samtale til højre.

Send ubegrænsede sms'er

Hvis dine venner bruger iPhone, iPad, iPod touch eller en Mac, kan du sende dem ubegrænsede sms'er ved hjælp af iMessage. Inkluder fotografier (endda Live Photos), lydklip og alle andre typer arkiver, du kan forestille dig.

Sådan sender du sms'er

Vinduet Beskeder med flere samtaler vist i indholdsoversigten til venstre og en samtale til højre. Beskedboblerne er grønne. Det viser, at de blev sendt som sms-beskeder.

Send sms'er til alle dine venner

Hvis du har en iPhone, kan du sende sms-beskeder til alle med enhver enhed, direkte fra Beskeder på din Mac. Når personen sender en sms tilbage, behøver du ikke at springe op for at hente din iPhone. Du kan bare svare på din Mac.

Sådan indstiller du iPhone til sms-beskeder på din Mac

Oversigten Oplysninger med knapperne Del skærm, Video og Lyd i øverste højre hjørne.

Gør mere end bare at sende sms'er

Hvis du er i humør til at snakke med dine venner ansigt til ansigt eller dele din skærm med en anden, kan du gøre det via oversigten Oplysninger i en samtale.

Sådan foretager du et FaceTime-videoopkald fra Beskeder

For at gennemse Brugerhåndbogen til Beskeder skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du besøge webstedet for support til Beskeder.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.