Mac mini ved siden af en skærm.

Tag en rundtur på din nye Mac

Få en hurtig introduktion til funktionerne i Mac mini.

Tag en rundtur på Mac mini

Mac mini set bagfra med dens forskellige porte.

Vil du i gang nu?

Når du har tilsluttet en skærm, et tastatur og en mus eller et pegefelt, skal du trykke på afbryderknappen på bagsiden af din Mac mini. Følg trinene i Indstillingsassistent, hvorefter du er klar til at gå på opdagelse.

Indstil din Mac

Mac mini ved siden af flere enheder, der åbner det samme iCloud-indhold.

Vær synkroniseret

Få adgang til dine dokumenter, fotos, kontakter m.m. på alle dine enheder med iCloud. Og brug din Mac mini sammen med dine iOS- og iPadOS-enheder til at foretage telefonopkald, kopiere og indsætte mellem enheder eller til at oprette et Instant Hotspot.

Brug din Mac mini med iCloud og Kontinuitet

Symboler for programmer, der følger med din Mac mini.

Slip fantasien løs

Din Mac mini leveres med programmer til alt det, du vil foretage dig. Rediger og del dine fotos. Nyd musik, bøger, film m.m. Opret præsentationer. Og opdag nye programmer i App Store.

Læs om de programmer, der følger med din Mac

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.