Mac mini ved siden af en skærm.

Tag en rundtur på din nye Mac

Få en hurtig introduktion til porte, stik, tilbehør og andet på Mac mini.

Tag en rundtur på Mac mini

Mac mini set bagfra med dens forskellige porte.

Vil du i gang nu?

Når du har tilsluttet en skærm, et tastatur og en mus eller et pegefelt, skal du trykke på afbryderknappen på bagsiden af din Mac mini. Følg trinene i Indstillingsassistent, hvorefter du er klar til at gå på opdagelse.

Indstil din Mac mini

Mac mini ved siden af flere enheder, der åbner det samme iCloud-indhold.

Vær synkroniseret

Få adgang til dine dokumenter, fotos, kontakter m.m. på alle dine enheder med iCloud. Og brug din Mac mini sammen med dine iOS- og iPadOS-enheder til at foretage telefonopkald, kopiere og indsætte mellem enheder eller til at oprette et Instant Hotspot.

Brug iCloud med din Mac mini

Overlappende skærme fra appsene Kort, Safari og Beskeder.

Opdag nye funktioner

Se nyhederne i macOS Sonoma og de medfølgende apps.

Nye funktioner i macOS Sonoma

Symboler for apps, der følger med din Mac mini.

Gør mere

Din Mac mini leveres med apps til stort set alt det, du vil foretage dig. Rediger og del dine fotos og videoer, opret præsentationer, og nyd musik, bøger, film m.m. Og opdag nye apps i App Store, herunder iPhone- og iPad-apps som nu kan bruges på Mac-computere med Apple Silicon.

Læs om de apps, der følger med din Mac

Du kan gennemse vejledningen Vigtigt om Mac mini ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Gå til webstedet om support til Mac mini, hvis du har brug for mere hjælp.

Visse funktioner og indholdstyper er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Apple TV+ kræver abonnement.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.