Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apples tjenester som f.eks. App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store m.fl.

• Et Apple-id består af en e-mailadresse og en adgangskode. På nogle lokaliteter kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse. Se Apple-supportartiklen Brug af dit mobiltelefonnummer som dit Apple-id.

• Log ind med det samme Apple-id på alle Apple-tjenester på enhver enhed. På den måde bliver de emner, som du køber eller henter på en enhed, tilgængelige på dine andre enheder. Dine køb er knyttet til dit Apple-id og kan ikke overføres til et andet Apple-id.

• Det er bedst at have dit eget Apple-id og ikke dele det. Hvis du er medlem af en familiegruppe, kan du bruge Familiedeling til at dele køb mellem familiemedlemmer – uden at skulle dele et Apple-id.

Du kan læse mere om Apple-id på siden med support til Apple-id. Du opretter et Apple-id ved at gå til webstedet om Apple-id-konto.