Bekræftelse i to trin

Bekræftelse i to trin er en valgfri metode til at forbedre sikkerheden ved det Apple-id, du bruger, når du logger ind på iCloud. Det kræver, at du, ud over at indtaste din adgangskode, også bekræfter din identitet vha. en af dine enheder eller din gendannelsesnøgle. Det virker på følgende måde:

• Du indtaster dit Apple-id og din adgangskode, som du plejer.

• Apple sender en midlertidig bekræftelseskode til en af dine enheder.

• Du indtaster koden for at bekræfte din identitet og færdiggøre log ind.

Du kan indstille bekræftelse i to trin, når du logger ind på din kontoside til Apple-id. Når du indstiller det, kan du registrere en eller flere godkendte enheder, der kan modtage bekræftelseskoder, enten via Find min iPhone-meddelelser eller sms. Du modtager også en gendannelsesnøgle, som du kan bruge, hvis du ikke har adgang til en godkendt enhed.

Bemærk: Bekræftelse i to trin er ikke en mulighed, hvis tofaktorgodkendelse er tilgængelig for dit Apple-id.

Se Apple-supportartiklen Totrinsbekræftelse til Apple-id.