Tilgængelighed af tofaktorgodkendelse til Apple-id

Tofaktorgodkendelse er et ekstra sikkerhedslag for dit Apple-id, der er designet til at sikre, at du er den eneste, der kan få adgang til din konto, selv hvis nogen kender din adgangskode.

Hvem kan slå tofaktorgodkendelse til?

Tofaktorgodkendelse er tilgængelig for iCloud- og iTunes-brugere med mindst én enhed med den seneste version af iOS eller macOS. Her er de anbefalede minimumskrav til systemet på alle enheder, som du bruger sammen med dit Apple-id:

• iPhone, iPad eller iPod touch, der bruger en adgangskode, med iOS 9 eller en nyere version
  • Mac med OS X El Capitan og iTunes 12.3 eller en nyere version
  • Apple Watch med watchOS 2 eller en nyere version
  • Apple TV (4. generation) med tvOS
  • Windows-pc med iCloud til Windows 5 og iTunes 12.3.3 eller en nyere version

Vi anbefaler også, at du registrerer et gyldigt kreditkort på din konto. Der anmodes i visse tilfælde om disse oplysninger i forbindelse med verificering af din identitet, hvis du glemmer din adgangskode.

Selvom de fleste iCloud-brugere nu kan slå tofaktorgodkendelse til, gælder dette ikke visse kontotyper, som Apple kan vælge at udelukke efter eget skøn.

Nogle Apple-id'er, der er oprettet i iOS 10.3 eller macOS 10.12.4 eller en nyere version, er som standard beskyttet med tofaktorgodkendelse. Hvis det er tilfældet, vil du kunne se, at tofaktorgodkendelse allerede er slået til.

Sådan slår du tofaktorgodkendelse til Apple-id til

Du kan slå tofaktorgodkendelse til på to måder.

Sådan indstiller du på en ny enhed

Hvis du indstiller en ny enhed og tofaktorgodkendelse, og du opfylder alle de anbefalede systemkrav, får du måske vist disse skærmbilleder, når du er logget ind under kørsel af indstillingsassistenten.

Tryk på Fortsæt, og indtast et telefonnummer, der kan bruges til at modtage godkendelseskoder, når du logger på en ny enhed. Når du har bekræftet dette telefonnummer, slås tofaktorgodkendelse automatisk til.

Sådan indstiller du fra en enhed, du allerede bruger

Hvis du ikke indstiller en ny enhed, skal du kontrollere, at du bruger iOS 9 eller en nyere version på din iPhone, iPad eller iPod touch eller OS X El Capitan eller en nyere version på din Mac. Følg derefter disse trin for at slå tofaktorgodkendelse til.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud. Tryk på dit Apple-id > Adgangskode og sikkerhed.
  2. Tryk på Slå tofaktorgodkendelse til.
  3. Tryk på Fortsæt.

I App Store eller iTunes Store på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Opdater til den nyeste iOS.
  2. I App Store eller iTunes Store: Tryk på  eller på dit billede i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Opret nyt Apple-id.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

På din Mac:

1. Åbn Apple-menuen () > Systemindstillinger > iCloud > Kontooplysninger.
  2. Klik på Sikkerhed.
  3. Se efter knappen Slå tofaktorgodkendelse til nederst i skærmbilledet.

Hvis du ikke opfylder de anbefalede systemkrav på alle enheder, du bruger med dit Apple-id, eller hvis du ikke har registreret et gyldigt kreditkort, modtager du en advarsel om dette. Læs meddelelsen, før du fortsætter, og overvej at opdatere dine enheder eller at føje kreditkortoplysninger til din konto for at sikre den bedst mulige oplevelse, når du logger ind eller nulstiller din adgangskode.

Hvor er tofaktorgodkendelse til Apple-id tilgængelig?

Du kan indstille tofaktorgodkendelse i disse lande eller områder. Når der tilføjes flere lande eller områder, vises der automatisk et link til aktivering af tofaktorgodkendelse på kompatible enheder.

Afrika, Mellemøsten og Indien

• Afghanistan
  • Algeriet
  • Angola
  • Armenien
  • Aserbajdsjan
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Benin
  • Botswana
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Cameroun
  • Kap Verde
  • Den Centralafrikanske Republik
  • Tchad
  • Elfenbenskysten
  • Comorerne
  • Den Demokratiske Republik Congo
  • Djibouti
  • Egypten
  • Etiopien
  • Ækvatorialguinea
  • Eritrea
  • Gabon

• Gambia
  • Ghana
  • Guinea
  • Guinea-Bissau
  • Indien
  • Irak
  • Israel
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Libanon
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libyen
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Mali
  • Mauretanien
  • Mauritius
  • Marokko
  • Mozambique
  • Namibia
  • Niger
  • Nigeria
  • Oman
  • Palæstinensiske territorier
  • Qatar
  • Reunion
  • Republikken Congo
  • Rwanda
  • Saudi-Arabien
  • Senegal
  • Seychellerne
  • Sierra Leone
  • Somalia
  • Sydafrika
  • Swaziland
  • Tadsjikistan
  • Tanzania
  • Togo
  • Tunesien
  • Turkmenistan
  • Uganda
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Vestlige Sahara
  • Yemen
  • Zambia
  • Zimbabwe

Asien og Stillehavsområdet

• Amerikansk Samoa
  • Australien
  • Bhutan
  • Brunei
  • Cambodja
  • Kina
  • Juleøen
  • Cookøerne
  • Fiji
  • Fransk Polynesien
  • Guam
  • Hongkong
  • Indonesien
  • Japan
  • Kasakhstan
  • Kiribati

• Kirgisistan
  • Laos
  • Macau
  • Malaysia
  • Marshalløerne
  • Mongoliet
  • Myanmar
  • Nauru
  • Nepal
  • Ny Kaledonien
  • Niue
  • New Zealand
  • Nordlige Mariana-øer
  • Pakistan
  • Palau
  • Papua Ny Guinea
  • Filippinerne
  • Samoa
  • Singapore
  • Salomonøerne
  • Sydkorea
  • Sri Lanka
  • Taiwan
  • Thailand
  • Østtimor
  • Tokelau
  • Tonga
  • Tuvalu
  • Usbekistan
  • Vanuatu
  • Vietnam
  • Wallis og Futuna

Europa

• Albanien
  • Andorra
  • Østrig
  • Hviderusland
  • Belgien
  • Bosnien-Hercegovina
  • Bulgarien
  • De britiske territorier i det indiske ocean
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Estland
  • Færøerne
  • Finland
  • Frankrig
  • Georgien
  • Tyskland
  • Gibraltar

• Grækenland
  • Grønland
  • Guernsey
  • Ungarn
  • Island
  • Italien
  • Irland
  • Isle of Man
  • Jersey
  • Kosovo
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Makedonien
  • Maldiverne
  • Malta
  • Moldova
  • Monaco
  • Montenegro
  • Holland
  • De Nederlandske Antiller (tidligere)
  • Norge
  • Pitcairn
  • Polen
  • Portugal
  • Rumænien
  • Rusland
  • Skt. Helena
  • San Marino
  • Serbien
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Spanien
  • Svalbard og Jan Mayen
  • Sverige
  • Schweiz
  • Tyrkiet
  • Ukraine
  • Storbritannien

Latinamerika og Caribien

• Anguilla
  • Antigua og Barbuda
  • Argentina
  • Aruba
  • Bahamas
  • Barbados
  • Belize
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Brasilien
  • De Britiske Jomfruøer
  • Caymanøerne
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica

• Dominica
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Grenada
  • Guadeloupe
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haiti
  • Honduras
  • Jamaica
  • Martinique
  • Mexico
  • Nicaragua
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Saint Martin
  • Sint Maarten
  • St. Kitts
  • St. Lucia
  • St. Vincent og Grenadinerne
  • Surinam
  • Trinidad og Tobago
  • Turks- og Caicosøerne
  • Uruguay
  • De Amerikanske Jomfruøer
  • Venezuela

USA, Canada og Puerto Rico

• Canada
  • Puerto Rico
  • Saint Pierre og Miquelon
  • USA

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.