Hjemmeskærmen på iPad. Øverst på skærmen ses følgende appwidgets: Ur, Find, Vejr, Fotos og Kalender.

Sæt dit eget præg

Du kan ændre baggrunden på hjemmeskærmen, tilføje widgets for at vise vigtige oplysninger forrest og centreret, designe din egen Memoji – du har så mange muligheder for at sætte dit eget præg på din iPad.

Tilpas din iPad

Et FaceTime-gruppeopkald i appen FaceTime.

Hold kontakten

Brug iPad til at dele oplevelser og holde kontakten på nye måder.

Bevar forbindelsen

iPad i liggende retning med appen Noter åben. Oppefra og ned på venstre side af skærmen finder du: Mapper, iCloud og Tags. Søgefeltet findes i midten øverst på skærmen, efterfulgt af Fastgjort og Noter. En note er åben i højre side af skærmen.

Udret mere med Noter

Se, hvordan du opretter en hurtignote fra en hvilken som helst skærm, tilføjer billeder, arbejder sammen og organiserer noter med tags.

Tag gode noter

Du kan udforske Brugerhåndbog til iPad ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet. Du kan også hente håndbogen fra Apple Books (hvis tilgængelig).

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.