Interager med multimedier i bøger

Bøger, der er fremstillet til iBooks, har interaktive diagrammer, fotos og videoer, så du kan se, lytte og udforske.

Åbn iBooks for mig

• Maksimer interaktive medier: Når markøren er over emnet, skal du klikke på knappen maksimer i det øverste venstre hjørne. Du kan også knibe udad på et pegefelt eller en Magic Mouse.

Du zoomer endnu mere ind på indhold, der er maksimeret, ved at knibe udad på et pegefelt eller en Magic Mouse.

• Minimer interaktive medier: Klik på OK, eller knib indad på et pegefelt eller en Magic Mouse.

• Se en film eller et lysbilledshow, eller lyt til et lydklip: Klik om nødvendigt på knappen Afspil eller billedet.

Nogle film eller lydklip er indstillet til at starte afspilning, så snart du ser på siden.

• Naviger gennem et galleri: Klik på pilene eller symbolerne, eller skub til venstre eller højre på et pegefelt eller en Magic Mouse, når markøren er over galleriet.

• Roter et 3D-objekt: Klik på objektet, og træk det.

• Zoom ind på en billedetiket (billedtekst): Klik på etiketten for at zoome ind eller se hele dens beskrivelse.

iBooks-tekstbøger er fremstillet med iBooks Author. Du kan få flere oplysninger i Om iBooks Author.