Skjul købte bøger

Du kan skjule bøger, som du ikke vil se i dit bibliotek eller på dine enheder. Hvis du har indstillet Familiedeling, kan dine familiemedlemmer hverken se eller hente skjulte bøger.

Åbn iBooks for mig

Skjul en bog

1. Klik på iBooks Store (eller vælg Butik > Hjem), og klik derefter på Udvalgte på værktøjslinjen.

2. Klik på Købt under Genveje til højre, og klik derefter på Alle.

3. Anbring markøren over den bog, du vil skjule, og klik derefter på Slet .

Vis en skjult bog

1. Klik på iBooks Store (eller vælg Butik > Hjem).

2. Klik på Konto, og skriv din adgangskode.

3. Under iTunes i netskyen skal du klikke på Administrer til højre for Skjulte køb.

4. Klik på Skjul ikke under de bøger, du nu vil se i dit bibliotek.