Skab musik med Touch-instrumenter

Brug Touch-instrumenter til at spille keyboards, trommer, guitarer, strygere m.m. Optag din egen stemme, eller tilslut din guitar eller bas, og spil gennem et stort udvalg af forstærkere og effektpedal-effekter.

Kom godt i gang med Touch-instrumenter

Opbyg din sang

Vælg blandt hundredvis af Apple Loops, der kan føjes til din sang, tilføj en trommeslager, der spiller med på den musik, du har optaget, og mix din sang med effekttilbehør.

Opbyg en sang i GarageBand

Skab musik som en DJ

Brug Live Loops til at skabe elektronisk musik ved blot at trykke på celler og kolonner i nettet for at udløse musikalske loops. Du kan opbygge dine egne arrangementer og derefter improvisere og optage en Live Loops-optræden.

Læs mere om Live Loops

Hent gratis loops og instrumenter

Brug Lydbibliotek til at hente og administrere lydpakker, der indeholder hundredvis af loops, lyde, Touch-instrumenter, trommesæt m.m. GarageBand giver dig besked, når der kan hentes nye lydpakker.

Udforsk Lydbibliotek

Du kan kigge Brugerhåndbog til GarageBand på iPhone igennem ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.