Indstillinger til FaceTime

Du viser FaceTimes indstillinger ved at åbne FaceTime, logge ind med dit Apple-id og derefter vælge FaceTime > Indstillinger. Du kan foretage følgende indstillinger i Indstillinger og Blokeret.

Åbn FaceTime for mig

Log ud

Hold op med at modtage FaceTime-samtale- og -videoopkald og telefonopkald på din Mac. Du skal logge ind igen for at bruge FaceTime. Se Log ind på eller ud af FaceTime.

Gør denne konto aktiv

Fravælg for at holde op med at modtage FaceTime-opkald eller telefonopkald på din Mac. Du kan gøre kontoen aktiv igen uden først at logge ind. Se Log ind på eller ud af FaceTime.

Du kan ringes op via FaceTime på

Vælg afkrydsningsfelterne ud for de e-mailadresser og telefonnumre, som andre kan bruge, når de ringer dig op i FaceTime. Du kan opdatere listen på webstedet om Apple-id-konti. Se Vælg, hvordan andre kan ringe til dig i FaceTime.

Opkald fra iPhone

Giv din Mac lov til at bruge din iPhone til at foretage og modtage telefonopkald. Disse opkald bruger mobilminutter. Se Foretag og modtag telefonopkald på din Mac.

Start nye opkald fra

Hvis du har mere end en e-mailadresse eller et telefonnummer indstillet, skal du vælge hvilken adresse eller hvilket nummer andre ser, når du ringer til dem.

Der må optages Live Photos under videoopkald

Giv en ven tilladelse til at tage et Live Photo med kameraet på din Mac eller iOS-enhed under et FaceTime-videoopkald. Se Tag et Live Photo.

Ringetone

Vælg den lyd, der skal afspilles, når du modtager et opkald. Se Indstil ringetoner.

Lokalitet

Rediger det område, som din FaceTime-konto er registreret i, for at sikre, at dine opkald bruger det korrekte telefonnummerformat.

Standard til opkald

Vælg det standardprogram, som opkald skal foretages fra. Det inkluderer også opkald, som er foretaget fra URL-adresser i et telefonformat.

Blokeret

Gennemgå adresser eller telefonnumre på personer, der er blokeret. Se Bloker opkald for at få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner personer.