Hjælp til Diskværktøj

Velkommen til Diskværktøj

Brug Diskværktøj til at administrere diske, tilføje og administrere enheder og administrere RAID-disksæt.

Tre enheder i APFS-beholderen i indholdsoversigten i Diskværktøj.

Lad macOS administrere plads mellem flere enheder

APFS (Apple File System), der er arkivsystemet i macOS High Sierra, tildeler automatisk ledig plads mellem enheder efter behov, så du ikke behøver at administrere enhedsstørrelser manuelt. Du kan kontrollere, at dine enheder blev opgraderet til APFS under installeringen af macOS High Sierra, ved at vælge en enhed i indholdsoversigten i Diskværktøj. Enhedens format vises i midten af vinduet.

Muligheden APFS (krypteret) på menuen Format.

Hold dine eksterne lagringsenheder sikre

Når du får et nyt flashdrev eller en ny ekstern lagringsenhed, kan du formatere drevet eller enheden med APFS og bruge kryptering med adgangskode til at beskytte indholdet. Start med at vælge enheden i indholdsoversigten og klikke på Knappen Slet, og klik derefter på lokalmenuen Format og vælg APFS (krypteret).

Dialogen Førstehjælp på værktøjslinjen i Diskværktøj.

Giv din disk et eftersyn

Hvis du oplever problemer med en disk, kan Diskværktøj fortælle dig, om disken fungerer korrekt og reparere den, hvis der bliver registreret problemer. Du kan udføre kontrollen ved at vælge disken eller enheden i indholdsoversigten og derefter klikke på knappen Førstehjælp.