Et Diskværktøj-vindue, hvor oversigten Vis kun enheder er valgt. Indholdsoversigten til venstre viser to interne enheder, en ekstern enhed og en diskbilledenhed. I højre side af vinduet vises oplysninger om den valgte enhed.

Lad macOS administrere plads mellem flere enheder

Med APFS (Apple File System) – det arkivsystem, som blev introduceret i macOS 10.13 – kan du let tilføje og fjerne enheder på dine lagringsenheder. Enheder i APFS-format bliver automatisk større og mindre – du behøver ikke at ompartitionere en lagringsenhed.

Sådan tilføjer du en enhed til en APFS-beholder

Et Diskværktøj-vindue, der viser dialogen Slet, som indstilles til at omformatere et eksternt drev i et APFS-krypteret format.

Hold dine eksterne lagringsenheder sikre

Når du får et nyt flashdrev eller en anden lagringsenhed, kan du formatere drevet eller enheden med APFS og bruge kryptering med adgangskode til at beskytte indholdet.

Sådan beskytter du en lagringsenhed med en adgangskode

Et Diskværktøj-vindue, der viser bekræftelsesdialogen til Førstehjælp.

Giv din disk et eftersyn

Hvis du oplever problemer med en disk, kan Diskværktøj kontrollere disken og reparere den, hvis der bliver registreret problemer.

Sådan reparerer du en disk

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Diskværktøj ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.