Hovedvinduet i Apple Devices, der viser indstillinger til software, sikkerhedskopiering m.m.

Hold din Windows-computer og dine Apple-enheder synkroniserede

Overfør fotos, musik, film m.m. mellem din Windows-computer og din iPhone, iPad eller iPod.

Læs om synkronisering af din Windows-computer og dine enheder

Apple Devices-vinduet, der viser indstillingen til synkronisering af musik.

Overfør kun det indhold, du vil, til dine Apple-enheder

Du kan vælge filer fra specifikke apps og synkronisere dem til din iPhone, iPad eller iPod.

Læs, hvordan du synkroniserer indhold mellem din Windows-computer og Apple-enhed

Et vindue i Apple Devices med indstillinger til sikkerhedskopiering og gendannelse af en Apple-enhed.

Sikkerhedskopier og gendan dine Apple-enheder

Beskyt oplysningerne på din iPhone, iPad eller iPod touch ved at sikkerhedskopiere dem. Du kan nemt gendanne oplysningerne på din enhed, hvis det skulle blive nødvendigt.

Læs, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner din Apple-enhed til din Windows-computer

Du kan udforske brugerhåndbogen til Apple Devices ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.