Vindue i Klasseværelse, der viser valgte eksterne elever.

Opret hurtigt et fag

Du kan hurtigt oprette et fag og invitere elever til at deltage i nærheden, eksternt eller begge dele.

Sådan opretter du dit første fag

Vinduet Klasseværelse på Mac med knappen Skærme fremhævet. Hver af de valgte elevers skærme vises på den nederste del af skærmen.

Se skærme

Se dine elevers skærme, så du kan fastholde elevernes fokus på opgaven.

Sådan kan du se alle dine elevers skærme

Vinduet Naviger i Klasseværelse viser en gruppe valgte elever og derover to modtagere, der kan vælges mellem – Bøger og Safari.

Åbn en webside, EPUB-bog eller PDF for elever

Åbn en bestemt webside, EPUB-bog eller PDF for at hjælpe eleverne med at lære om et bestemt emne.

Sådan åbner du et bogmærke til en webside, et EPUB-kapitel eller en PDF

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Klasseværelse til Mac ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.