Apple TV, MacBook Pro, iPad Pro, iPhone 15 Pro og Apple Watch.

Hardware

Udgangspunktet for sikre Apple-produkter er sikker hardware. Derfor har Apple-enheder med iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS indbyggede sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere om Apples certificeringer af hardware

Symboler, der repræsenterer operativsystemerne til iPhone, iPad og Mac.

Operativsystemer

Apples operativsystemer bygger på hardwarefunktioner fra Apple og er designet til at udnytte disse sikkerhedsfunktioner. Certificeringer af operativsystemer omfatter startprocessen, softwareopdateringer og den fortsatte drift af operativsystemerne.

Læs mere om certificeringer af operativsystemer

Symboler for tre af de apps, som Apple tilbyder: Mail, Safari og Kontakter.

Apps

Apps, der afvikles på Apples operativsystemer, kan bruge de sikkerhedsforanstaltninger, der findes på enheden. Appcertificeringer sikrer, at specifikke Apple-apps bruger enhedens sikkerhedsforanstaltninger korrekt.

Læs mere om certificeringer af apps

Symboler for seks Apple-tjenester: Apple School Manager, iMessage, Siri, FaceTime, iCloud og Apple Business Manager.

Tjenester

Apple vedligeholder sikkerhedscertificeringer af flere serviceløsninger for at give sikkerhedsgaranti til andre. Certificeringerne omfatter sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes inden for datacentermiljøet, og foranstaltninger, der indgår i disse tjenesters sikkerhedslevetid hos Apple.

Læs mere om certificeringer af tjenester

Du kan udforske Certificeringer af Apples platforme ved at vælge Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.