Hjælp til Kalender

Velkommen til Kalender

Hold styr på din travle tidsplan på din Mac.

Vinduet Kalender med ugeoversigt.
Et Kalendervindue, der viser vinduet Tilføj konto.

Flere konti, en kalender

Administrer alle dine begivenheder i Kalender. Også hvis de er i forskellige konti, f.eks. iCloud, Facebook eller Microsoft Exchange. Vælg bare Kalender > Konti.

Et Kalendervindue i dagsoversigt viser farvekodede personlige kalendere, arbejds- og familiekalendere i indholdsfortegnelsen under overskriften iCloud-konto og en anden kalender under overskriften Exchange-konto.

Brug farvekoder til dit liv

Opret separate kalendere til forskellige dele af dit liv. Derefter kan du hurtigt overskue begivenhederne på dit arbejde, i din familie og i dit personlige liv. Vælg bare Arkiv > Ny kalender for at oprette en ny kalender med en anden farve.

Infovinduet til en begivenhed.

Inviter og bliv inviteret

Det er let at indstille begivenheder og besvare invitationer. Når du har oprettet en begivenhed, skal du klikke på Tilføj gæster for at spørge andre, om de vil deltage. Når du modtager en invitation, skal du bare klikke på Måske, Afslå eller Accepter.

Infovindue til en begivenhed, der viser navn og adresse på lokaliteten samt et lille kort.

Anbring din begivenhed på kortet

Alle de oplysninger, du skal bruge om en begivenhed – lige ved hånden. Hvis du tilføjer lokaliteten for din begivenhed – f.eks navnet på restauranten – udfylder Kalender adressen, viser dig et kort og vejrudsigten og giver dig besked om, hvornår du skal tage afsted.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.