Kom i gang med Boot Camp

Du kan bruge Boot Camp-assistent til at installere Windows fra din Mac.

Du kan finde ud af hvilke versioner af Windows din Mac understøtter, hvis du læser Apple-supportartiklen Systemkrav ved installering af Windows på en Mac-computer via Boot Camp.

Afhængigt af din Mac-model har du måske brug for et eksternt USB-drev til installering af Windows (du bliver bedt om et, når du gør din Mac klar til Windows, hvis der er brug for det). Nyere Mac-modeller – med OS X 10.11 eller nyere versioner – bruger det interne drev til midlertidig lagring af de emner, du skal bruge for at installere Windows, og kræver ikke et USB-drev. Der findes flere oplysninger i følgende hjælpeemner:

Gør et af følgende for at installere Windows på din Mac: