En iPhone i Let tilgængelighed, der viser den åbne app Kamera med en stor knap til at tage et foto og en anden stor knap til at vende tilbage til den forrige skærm.

Hvad er Let tilgængelighed?

Let tilgængelighed er en særlig iOS-oplevelse med mere fokuserede funktioner og en forenklet grænseflade, der gør det lettere for personer med kognitive funktionsnedsættelser at bruge iPhone mere uafhængigt.

Læs om Let tilgængelighed

To iPhone-enheder, der viser hjemmeskærmen til Let tilgængelighed. En iPhone viser et stort net med kun nogle få apps. Den anden iPhone viser mange apps på en liste.

Introduktion

En betroet hjælper, f.eks. et familiemedlem eller en omsorgsperson, kan hjælpe med at indstille og personliggøre Let tilgængelighed, så iPhone fungerer bedst muligt for den person, som de hjælper.

Sådan indstilles Let tilgængelighed

En iPhone i Let tilgængelighed med appen Beskeder åben. En besked sendes ved hjælp af kun emoji-tastaturet.

Visuelle alternativer til tekst

Let tilgængelighed gør det muligt at navigere på iPhone og kommunikere vha. visuelle emner i stedet for tekst. Emner på skærmen kan vises i et stort net, der fremhæver billeder og symboler, og beskeder kan sendes med et tastatur, der kun har emoji, eller som en videoselfie.

Sådan vælger du skærmlayout til Let tilgængelighed

Du kan udforske Brugerhåndbog til Let tilgængelighed ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Besøg Apples websted med support til tilgængelighed.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.