Log ind på App Store

Før du kan købe eller opdatere et program i App Store, skal du logge ind med dit Apple-id eller oprette et Apple-id, hvis du ikke allerede har et.

Vinduet i App Store, hvor du logger ind vha. dit Apple-id.

Et Apple-id giver dig adgang til iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime og andre Apple-tjenester. Det består af en e-mailadresse (f.eks. cfriis@icloud.com) og en adgangskode.

Bemærk: På nogle lokaliteter kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse som dit Apple-id.

Du kan få flere oplysninger om Apple-id på siden med support til Apple-id. Du kan oprette et Apple-id ved at gå til webstedet om Apple-id-konti.

Alle dine køb er knyttet til dit Apple-id og kan ikke overføres til et andet Apple-id. Hvis du køber noget på iPad, iPhone eller en anden Mac, skal du altid logge ind med det samme Apple-id. Så kan du se alle dine køb i butikken på denne Mac og hente tilgængelige opdateringer.

Det anbefales at bruge samme Apple-id til alle Apples tjenester, herunder iTunes Store, App Store og iBooks Store. Hvis du allerede bruger forskellige Apple-id'er til forskellige tjenester, kan du fortsætte med det. Der er flere oplysninger på siden med support til iTunes og i “Brug forskellige Apple-id’er til iCloud og iTunes” på siden Log ind med dit Apple-id.

Åbn App Store for mig

• Log ind med dit Apple-id: Vælg Butik > Log ind, og skriv derefter dine Apple-id-oplysninger.

• Opret et Apple-id: Vælg Butik > Opret konto. Du kan også vælge Butik > Log ind og derefter klikke på Opret Apple-id.

• Se kontoindstillinger: Log ind, og vælg derefter Butik > Vis min konto. Kontoindstillingerne omfatter dit Apple-id, faktureringsoplysninger og det kaldenavn, du bruger, når du anmelder programmer. Du kan også se køb, som du har skjult.

• Logge ud: Vælg Butik > Log ud.