Samlingen Alle bøger i biblioteket.

Opbyg dit bibliotek

Vælg mellem tusindvis af bøger og lydbøger– klassikere, bestsellere og andet – for at sammensætte dit personlige bibliotek.

Sådan henter du bøger

Lydbogsafspilleren. Langs toppen vises betjeningspanelet til afspilleren, en miniature af lydbogens omslag og lydbogens titel og forfatter. Derunder findes området Lydbøger i biblioteket.

Lyt til lydbøger

Når du ikke kan læse, f.eks. mens du kører bil, eller hvis du har nedsat syn, kan du lytte i stedet. Med Apple Books kan du lytte til lydbøger, du køber i eller henter fra Boghandel med lydbøger, og dem, du køber hos Audible.

Sådan lytter du til lydbøger

En bog på samme side i Bøger på iPad og Mac.

Fortsæt, hvor du slap

Læs en bog, eller lyt til en lydbog i Apple Books på din iPhone på et fly, og fortsæt, hvor du slap, senere på dit hotel på din Mac. iCloud holder styr på, hvor langt du er kommet, så du ikke behøver at gøre det.

Sådan ser du dine bøger og lydbøger på alle dine enheder

En bog med et tilpasset udseende og menuen Udseende, der viser den valgte tekststørrelse, baggrundsfarve og skrift.

Dine bøger, dit valg

Tilpas din læseoplevelse ved at justere en bogs tekststørrelse, baggrundsfarve og skrift.

Sådan ændrer du en bogs udseende

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Bøger ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Visse funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.