Brugerhåndbog til Bøger

til macOS Mojave

Området Alle bøger i biblioteket i Bøger.

Opbyg dit bibliotek

Vælg mellem tusindvis af bøger – klassikere, bestsellere og andet – for at fremstille dit personlige bibliotek.

Sådan henter du bøger

En bog på samme side i Bøger på iPad og Mac.

Fortsæt, hvor du slap

Læs en bog i Bøger på din iPad på et fly, og fortsæt, hvor du slap, senere på dit hotel i Bøger på din Mac. iCloud holder styr på den side, du er ved at læse, så du ikke behøver at gøre det.

Sådan ser du dine bøger på alle dine enheder

En bog med et tilpasset udseende og menuen Udseende, der viser den valgte tekststørrelse, baggrundsfarve og skrift.

Dine bøger, din måde

Tilpas din læseoplevelse ved at justere en bogs tekststørrelse, baggrundsfarve og skrift.

Sådan ændrer du en bogs udseende

Du kan se i Brugerhåndbog til Bøger ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.