Skift af land eller område for dit Apple-id

Inden du opdaterer din lokalitet, skal du bruge din Store-kredit, annullere dine abonnementer og få en betalingsmetode til det nye land eller område.

Sådan skal du gøre, inden du ændrer land eller område

Brug din iPhone eller iPad til at skifte område

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Medier og køb.

3. Tryk på Vis konto. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.

4. Tryk på Land/område.

alt text needed
  5. Vælg det nye land eller område.

6. Tryk på Skift land eller område.

7. Tryk på dit nye land eller område, og gennemlæs derefter vilkårene og betingelserne.

8. Tryk på Enig i øverste højre hjørne, og tryk på Enig igen for at bekræfte.

9. Vælg en betalingsmetode, angiv dine nye betalingsoplysninger og din faktureringsadresse, og tryk derefter på Næste. Du skal angive en gyldig betalingsmetode for dit nye land eller område.*

Brug din Mac eller Windows-pc til at ændre dit område

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.

2. Mac-computer: Vælg Konto > Kontoindstillinger på menulinjen. På en Windows-pc: Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten, og klik derefter på Vis min konto.

3. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id.

4. Klik på "Skift land eller område" på siden Kontooplysninger.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  5. Vælg det nye land eller område.

6. Gennemlæs vilkår og betingelser, og klik derefter på Enig. Klik på Enig igen for at bekræfte.

7. Angiv dine nye betalingsoplysninger* og din faktureringsadresse, og klik derefter på Fortsæt.

Skift område online

1. Log ind på appleid.apple.com.

2. Tryk eller klik på Personlige oplysninger.

3. Tryk eller klik på Land/område.

4. Følg vejledningen på skærmen. Du skal angive en gyldig betalingsmetode for dit nye land eller område.*

Hvis du ikke kan skifte land eller område

* Hvis du ikke ønsker at angive en betalingsmetode, kan du vente til, at du fysisk er i det nye land eller område, og derefter oprette et nyt Apple-id.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.